Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

“Αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς ο Λεμπρόν”

ΦΩΤΟ REUTERS

Ο πρόεδρος του Κλίβελαντ, Νταν Γκίλμπερτ έκανε σφοδρότατη επίθεση στον Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους Μαϊάμι Χιτ παρέα με τους Ουέιντ και Μπος.

Η δημιουργία της νέας dream team και η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν βασικοί λόγοι που έπεισαν τον Λεμπρόν Τζέιμς να πει το πολυπόθητο “ναι” στους Χιτ. Πολλοί το έλεγαν αλλά λίγοι πίστευαν ότι ο “βασιλιάς” δεν θα υπολογίσει τα λεφτά και ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μαϊάμι.

Στο Μαϊάμι έστησαν πάρτι, οι ουδέτεροι χάρηκαν αφού πλέον το επόμενο πρωτάθλημα του ΝΒΑ αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, όμως υπήρχαν και αυτοί που απογοητεύτηκαν.

Στο Μαϊάμι το γλέντησαν μετά την ανακοίνωση του Λεμπρόν, ΦΩΤΟ REUTERS.

Πρόκειται φυσικά για την πρώην ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς. Οι Κλίβελαντ έμειναν χωρίς σούπερ σταρ και ο πρόεδρος τους με επιστολή έκανε επίθεση στο μέχρι χθες απόλυτο είδωλο της πόλης:

“Αγαπητοί φίλοι των Καβαλίερς, ο πρώην ήρωάς μας, που μεγάλωσε στην περιοχή που εγκατέλειψε σήμερα, δεν είναι πλέον μέλος των Καβαλίερς. Αυτό ανακοινώθηκε μέσω της τηλεόρασης με ναρκισσισμό και αυτοπροβολή, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο χώρο του αθλητισμού ή της διασκέδασης γενικότερα. Φυσικά είναι απογοητευτικό αυτό που έγινε για όλους μας. Τα καλά νέα είναι πως οι ιδιοκτήτες της ομάδας και οι υπόλοιποι σκληρά εργαζόμενοι, πιστοί και φιλόδοξοι άνθρωποι των Καβαλίερς δεν σας πρόδωσαν ποτέ και ούτε πρόκειται να σας προδώσουν… Πολύ απλά δεν αξίζετε τέτοια δειλή προδοσία. Μας έχετε δώσει πολλά και αξίζετε πολλά περισσότερα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω προσωπικά πως οι Κλίβελαντ Καβαλίερς θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα προτού τα καταφέρει ο αυτοαποκαλούμενος ‘βασιλιάς’. Να είστε σίγουροι για αυτό. Αν πιστεύατε πως πριν από το σημερινό είχαμε κίνητρο για να πάρουμε τον τίτλο, μπορώ να σας πω ότι αυτή η ντροπιαστική επίδειξη εγωισμού και προδοσίας από έναν δικό μας άνθρωπο οδήγησε το κίνητρο μας σε επίπεδα που δεν γνωρίζαμε πριν.

Κάποιοι πιστεύουν πως πρέπει να πάνε στον παράδεισο, αλλά χωρίς να χρειαστεί να πεθάνουν πρώτα. Λυπάμαι, αλλά δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα. Αυτή η σοκαριστική συμπεριφορά προδοσίας από τον ‘εκλεκτό’ μας στέλνει το ακριβώς αντίθετο μήνυμα από αυτό που θέλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας. Το καλό είναι πως αυτή η άκαρδη κίνηση μπορεί να λειτουργήσει σαν αντίδοτο για την περίφημη ‘κατάρα’ του Κλίβελαντ. Ο αυτοαποκαλούμενος ‘βασιλιάς’ θα πάρει την ‘κατάρα’ αυτή μαζί του στα νότια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε