Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αυτοκτονία… ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ 1-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο “δικέφαλος του βορρά” δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό και έχασε την ευκαιρία να πάει για τρία αποτελέσματα στο Ζάγκρεμπ και να κάνει το 3 στα 3 για τις ελληνικές ομάδες. Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να έχουμε τρεις εκπροσώπους στους 32 της διοργάνωσης. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE  του αγώνα

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά οι γηπεδούχοι ήταν ουσιαστικοί και κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο με το καταπληκτικό σουτ του Βιεϊρίνια που κατέληξε στα δίχτυα του Στίνεν στο 25ο λεπτό.

 
Το αργό τέμπο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους όμως να γίνονται πιο επιθετικοί και να απειλούν σε δύο τρεις περιπτώσεις την εστία του Κρέσιτς. Η μεγάλη ευκαιρία όμως χάθηκε για τον ΠΑΟΚ όταν η προβολή του Σαλπιγγίδη πέρασε άουτ στο 63ο λεπτό. Κι ένα όλα έδειχναν πως οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν τη νίκη μία αδράνει της άμυνας τους στο 89΄ήταν αρκετή για να την εκμεταλλευτεί ο Πέσκοβιτς και με κεφαλιά να γράψει το τελικο 1-1.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (82′ Αθανασιάδης), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (72′ Ελ Ζαρ), Σακελλαρίου, Ζουέλα.

Μπριζ (Άντρι Κόστερ): Στάινεν, Βερμιούλεν (71′ Οτζίτζα), Ντονκ, Βαν Γκίσεχεμ, Βαν Ντερ Χέιντεν, Μπλοντέλ, Σιμέις, Στσέποβιτς, Γκέραερτς, Πέρισιτς (62′ Νταλμά), Ακπάλα (62′ Ντιράρ).

 
Ο “δικέφαλος του βορρά” μπορεί να έφτασε τους 8 βαθμούς στον 4ο όμιλο αλλά είναι αναγκασμένος να παίξει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική στο Ζάγκρεμπ απέναντι στην Ντιναμό, η οποία ηττήθηκε από την Βιγιαρεάλ στην Ισπανία με 3-0.
 
Η βαθμολογία του 4ου ομίλου
 
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 9
ΠΑΟΚ 8
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 7
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 3
 
Επόμενη αγωνιστική (15/12)
 
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ
Κλαμπ Μπριζ – Βιγιαρεάλ
 
Μπορεί ακόμα καμία ελληνική ομάδα να μην έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στους 32 της διοργάνωσης αλλά οι πιθανότητες είναι σαφώς υπέρ τους για να τα καταφέρουν και να δώσουν ελληνικό άρωμα στο Γιουρόπα Λιγκ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε