Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτός είναι ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Βλάσης Τσάκας δεν απασχολεί για πρώτη φορά τα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας, αφού 10 χρόνια πριν ήταν εκπρόσωπος πολυεθνικής εταιρείας της Αργεντινής που είχε ενδιαφερθεί για τον ΠΑΟΚ. Τότε το θέμα δεν προχώρησε, τώρα όμως τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά αφού υπάρχει επίσημη πρόταση για την αγορά του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Σαουράβα Πρίγκιπα, Σουλτάν.

Σαουδάραβας Πρίγκιπας έκανε πρόταση για τις μετοχές Βαρδινογιάννη!

Ο Βλάσης Τσάκας έδωσε το παρών στο ΔΣ του Παναθηναϊκού και μετέφερε την γραπτή πρόταση του Πρόγκιπα Σουλτάν. Αυτή κάνει λόγο για άμεση καταβολή 20 εκ. ευρώ, ώστε να αποκτήσει το 54,7% των μετοχών, χρήματα τα οποία θα μείνουν στα ταμεία του συλλόγου, άλλα 50 εκ. ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι για μετεγγραφές και 150 εκ. ευρώ για το γήπεδο.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Tα ποσά… ζαλίζουν και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι είναι πολύ καλή η πρόταση για να είναι αληθινή. Ο ίδιος ο Βλάσης Τσάκας πάντως με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι η πρόταση είναι επίσημη, γραπτή και υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Πρίγκιπα.

“Η πρόταση του Πρίγκιπα είναι γραπτή και υπογεγραμμένη”

ΦΩΤΟ ΝΕWSPORTS.

Αυτό που ξεκαθαρίστηκε στο ΔΣ είναι ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα πρέπει να απαντήσει στην πρόταση μιας και οι δικές του μετοχές είναι αυτές που θα παραχωρηθούν στον Πρίγκιπα. Άλλωστε ο Τζίγγερ είχε πει στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραθέσει, ότι είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση και θα δώσει τις μετοχές εκεί που θα κρίνει ότι είναι καλύτερα για τον Παναθηναϊκό.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε