Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Νεός πρόεδρος της ΚΕΔ θα είναι ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Ο Πορτογάλος πρώην διεθνής διαιτητής θα αναλάβει τον ορισμό των διαιτητών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στο Τμήμα Διαιτησία της ΕΠΟ.

Ο Μέλο Περέιρα έκανε μεγάλη καριέρα τη δεκαετία του ’90, ενώ “κρέμασε” τη σφυρίχτρα του το 2002. Έχει σφυρίξει μεταξύ άλλων τον τελικό του Κυπέλλου UEFA 2002 και το 2011 παρέλαβε το Ειδικό Βραβείο της FIFA για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, διατελώντας στη συνέχεια παρατηρητής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

“Έπειτα από διαβουλεύσεις με την FIFA και την UEFA, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ενέκρινε τροποποιήσεις στον Κανονισμό Διαιτησίας της ΕΠΟ, οι οποίες συμμορφώνονται με τον Κανονισμό για την Οργάνωση της Διαιτησίας στις Ομοσπονδίες Μέλη της FIFA και τη Σύμβαση Διαιτησίας της UEFA.

Ο νέος κανονισμός διαιτησίας καθορίζει μια νέα δομή και σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Ένας αλλοδαπός πρόεδρος, ο Vítor Manuel de Melo Pereira από την Πορτογαλία, θα προεδρεύσει της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και θα είναι υπεύθυνος για τον ορισμό διαιτητών στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και στο Τμήμα Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ο Vítor Manuel de Melo Pereira διαθέτει πλούσια εμπειρία στη διαιτησία έχοντας διατελέσει διεθνής διαιτητής, πρόεδρος της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, της Επιτροπής Διαιτησίας των Ευρωπαϊκών Επαγγελματικών Λιγκών και μέλος διαφόρων επιτροπών της FIFA και της UEFA”, αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε