Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αυτός ήταν Παναθηναϊκός, 1-4 τον Εργοτέλη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τρία τέρματα μέσα σε εννέα λεπτά ο Παναθηναϊκός καθάρισε νωρίς το ματς στο Παγκρήτιο, θυμίζοντας κατά διαστήματα την περσινή ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ. Παραιτήθηκε ο Νιόπλιας αλλά ανακάλεσε μετά από παρέμβαση του Πατέρα.

Το LIVE του αγώνα
 
Παραιτήθηκε ο Νιόπλιας!

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν αγνώριστοι προς το καλύτερο, με το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Το Παγκρήτιο έδειχνε κατηφορικό για τους πρωταθλητές, που δημιουργούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Δοκάρι του Ζιλμπέρτο, χαμένο τετ-α-τετ του Γκαρσία, μέχρι να έρθει το σαρωτικό 9λεπτο (35-44)…

Η αρχή γίνεται με τον Σπυρόπουλο που άνοιξε το σκορ στο 35′ με κοντινό πλασέ. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Τζιμπρίλ Σισέ που με 2 γκολ απλοποίησε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε με τυπική διαδικασία. Ο Εργοτέλης αν και κατάφερε να μειώσει στο 55′ με τον Μπούντιμιρ σε 3-1 δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κατσουράνης στο 77ο λεπτό.

Ήταν σίγουρα η καλύτερη φετινή εμφάνιση για το τριφύλλι και η χειρότερη για τον Εργοτέλη, που σε κανένα σημείο δεν έδειξε ότι μπορεί να απειλήσει τον πρωταθλητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Μπέτο, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ορφανός (53′ Χρυσοφάκης), Τζούνιορ (72′ Καρέλης), Λεάλ, Μπούντιμιρ (85′ Βερπακόφσκις), Ρομάνο.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι (83′ Σιμάο), Μπουμσόνγκ, Σισέ, Λέτο (63′ Μαρίνος), Λουίς Γκαρσία (74′ Δημούτσος), Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε