Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Basketball Champions League: “Ζωντανός” στην παράταση ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο “δικέφαλος του Βορρά” έχασε διαφορά 10 πόντων στην τελευταία περίοδο, αλλά τελικά “καθάρισε” την Βέντσπιλς στην παράταση (85-81) για το Basketball Champions League, σε ένα παιχνίδι που αν το έχανε… θα χανόταν.

Το επιπλέον πεντάλεπτο της παράτασης (71-71κ.α.) χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να κάμψει την αντίσταση της Βέντσπιλς και να πανηγυρίσει την τρίτη νίκη του στο Basketball Champions League της FIBA (επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από σχεδόν ένα μήνα).

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 85-81 των Λετονών στο κλειστό της Πυλαίας, για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης, και πλέον έχουν το ίδιο ρεκόρ με την Βέντσπιλς στον 3ο όμιλο (3-4). Έτσι, παραμένουν στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του ομίλου του στο FIBA Champions League.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Σάιμπερτ με 16 και Μπράιαντ με 15 πόντους, ενώ για τους Λετονούς ξεχώρισε ο Ντιν με 18 πόντους. Ο Κιθ Κλάντον ήταν συγκλονιστικός στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και ήταν ο πιο καθοριστικός παίκτης του ΠΑΟΚ στο σημείο που όλα ήταν οριακά (13 πόντους και 13 ριμπάουντ).

Τα δεκάλεπτα: 16-24, 39-36, 49-50, 71-71κ.α., 85-81 παρ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε