Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Champions League: Απογοητευμένος ο Ζιντάν! “Δεν το άξιζαν αυτό οι παίκτες”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του, μετά την ισοπαλία (2-2) στο Ντόρτμουντ, που έφτασε με ένα γκολ του Αντρέ Σίρλε, τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ματς. «Η ισοπαλία μας χάλασε. Παίξαμε καλά στην άμυνα και την επίθεση και κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε,» είπε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης στη συνέντευξη Τύπου.

 «Στο τέλος όμως συμβαίνει πάντα το ίδιο και αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι στη σειρά τώρα. Είμαι ενοχλημένος, κυρίως για τους παίκτες, επειδή δεν ήταν αυτό που τους άξιζε. Στο τέλος της ημέρας δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά όταν παίζεις έτσι όπως παίξαμε, νιώθεις άσχημα, δεν σου πηγαίνει καλά».

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχή ισοπαλία για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που είχε κερδίσει 16 στη σειρά παιχνίδια στη La Liga, μέχρι την ισοπαλία (1-1) με τη Βιγιαρεάλ την περασμένη εβδομάδα. «Μερικές φορές το ποδόσφαιρο είναι σαν αυτό και μερικές φορές μπορεί να έχεις ένα άσχημο σερί, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε,» πρόσθεσε ο Ζιντάν.

Η Ρεάλ υποδέχεται την Ειμπάρ στη La Liga, το Σάββατο και ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ντανίλο, υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να γίνουν τα ίδια λάθη. «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτές ισοπαλίες, αλλά η Ειμπάρ θα πληρώσει γι αυτές,» είπε. «Είμαστε περισσότερο λυπημένοι από χαρούμενοι γιατί ήμασταν τόσο κοντά στη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, δεν είχαμε τύχη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αγωνίζονται για το επόμενο παιχνίδι μας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε