Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Ντοπαρισμένος παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αντίπαλος του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε ο μεσοεπιθετικός της Ντινάμο Zάγκρεμπ, αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, Αριαν Αντέμι.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε ντόπινγκ κοντρόλ μετά τον αγώνα της κροατικής ομάδας με την Αρσεναλ το βράδυ της Τετάρτης (7/10) και κινδυνεύει με δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δράση.

Μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του πρώτου δείγματος του παίκτη η UEFA ξεκίνησε τις διαδικασίες και η απόφαση της τιμωρίας του θα ληφθεί όταν εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα.

Η ανακοίνωση της Ντινάμο

«Μας γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα του ντόπινγκ κοντρόλ μετά το ματς της πρώτης αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην Άρσεναλ και πως ο παίκτης μας Αριάν Αντέμι βρέθηκε θετικός και πως η UEFA ξεκίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η Ντινάμο δεν μπορεί να σχολιάσει κατά τη διάρκεια των πειθαρχικών διαδικασιών και μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του δεύτερου δείγματος. Οι παίκτες μας μετά τα παιχνίδια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, υποβάλλονται τακτικά σε ντόπινγκ κοντρόλς και ποτέ κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί, οπότε πρέπει να δηλώσουμε έκπληκτοι από το αποτέλεσμα.

Επίσης, οι παίκτες μας κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουν υποβληθεί σε ελέγχους από την UEFA και την κροατική αντιπροσωπεία αντι-ντόπινγκ και έχουν πάντα βρεθεί αρνητικοί. Όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και το κοινό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε