Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: Στους “8” Ρεάλ Μαδρίτης και Βόλφσμπουργκ (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του Champions League πανηγύρισε για έκτη σερί χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ρόμα και στον επαναληπτικό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Για πρώτη φορά στους “8” η Βόλφσμπουργκ.

Οι Μαδριλένοι, οι οποίοι είχαν επικρατήσει με 2-0 και στο πρώτο παίχνιδι στη Ρώμη, τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Ιταλούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να έκαναν την ολική ανατροπή και να έπαιρναν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, εάν δεν είχαν χάσει πέντε κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τους Σαλάχ (δύο ευκαιρίες), Τζέκο, Φλορέντσι και Μανωλά.

Στο 64′, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 1-0, ενώ στο 68′ έδωσε την ασίστ στον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έκανε το 2-0, “σφραγίζοντας” το εισιτήριο για τους “8” της διοργάνωσης.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Καζεμίρο (84′ Κόβατσιτς), Κρόος, Μόντριτς (76′ Χεσέ Ροντρίγκεθ), Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ (61′ Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΡΟΜΑ: Στσέσνι, Φλορέντσι, Μανωλάς, Ζουκάνοβιτς, Ντιν, Κεϊτά (86′ Μάικον), Πιάνιτς (46′ Βενκέρ), Περότι, Σαλάχ, Ελ Σααραουί (74′ Τότι), Τζέκο.

Την πρόκριση της για πρώτη φορά στην ιστορία της στους “8” του Champions League πανηγύρισε η Βόλφσμπουργκ, η οποία επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι της Γάνδης με 1-0 και με συνολικό σκορ 4-2 πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σέρλε στο 74′.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστιλς, Τρες, Κνόχε, Ντάντε, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Λουίζ Γκουστάβο, Γκιλαβονγκί, Άρνολντ (83′ Βιεϊρίνια), Σέρλε (89′ Σέφερ), Ντράξλερ (78′ Καλιτζούρι), Κρούζε.

ΓΑΝΔΗ: Σελς, Ραφίνια (78′ Φόκετ), Νίλσεν, Γκέρσον, Ασάρε, Ρενάτο Νέτο, Κουμς, Ντεγιάχερε, Ματόν (68′ Σαϊέφ), Μιλίτσεβιτς, Σάιμον (70′ Κουλιμπαλί).

Οι ρεβάνς των “16”:

Τρίτη 8/3

Βόλφσμπουργκ – Γάνδη 1-0 [3-2]

Ρεάλ – Ρόμα 2-0 [2-0]

 

Τετάρτη 9/3

Ζενίτ – Μπενφίκα [0-1]

Τσέλσι – Παρί Σεν-Ζερμέν [1-2]

 

Τρίτη 15/3

Ατλέτικο – Αϊντχόφεν [0-0]

Μάντσεστερ Σίτι – Ντινάμο Κιέβου [3-1]

 

Τετάρτη 16/3

Μπαρτσελόνα – Άρσεναλ [2-0]

Μπάγερν – Γιουβέντους [2-2]

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε