Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Clasico… Ρεάλ – Μπαρτσελόνα την Κυριακή!

Clasico… Ρεάλ – Μπαρτσελόνα την Κυριακή!

Με ένα πολύ δυνατό φιλικό θα ολοκληρώσουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα τις υποχρεώσεις τους στο εφετινό “International Champions Cup”, καθώς οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τα ξημερώματα της Κυριακής στη Φλόριντα.

 Ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα τους, αλλά, παράλληλα, και μια πολύ καλή ευκαιρία για να «κατασκοπεύσουν» τον αντίπαλο, στο… «ανεπίσημο» “clasico” ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Και αυτό γιατί η «βασίλισσα» και οι «μπλαουγκράνα» θα… βαρεθούν να τίθενται αντιμέτωποι στην διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, καθώς μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι θα αναμετρηθούν τέσσερις φορές σε επίσημο παιχνίδι. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα «ανοίξουν την αυλαία» της σεζόν στην Ισπανία, καθώς θα διεκδικήσουν σε διπλούς αγώνες το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, το Σούπερ Καπ. Η πρώτη αναμέτρηση των «αιωνίων» της Ισπανίας είναι προγραμματισμένη για τις 13 Αυγούστου στο «Καμπ Νου», ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί τρεις ημέρες αργότερα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Και, φυσικά, ακολουθούν και οι δύο «μονομαχίες» τους για το πρωτάθλημα…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε