Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Confederations Cup: Μέγας Μπράβο στα πέναλτι! Στον τελικό η Χιλή [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Χιλή και Πορτογαλία δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στα 120 λεπτά αγώνα του ημιτελικού (0-0), αλλά στα πέναλτι “μίλησε” ο Κλαούντιο Μπράσβο, ο οποίος -πιάνοντας τις τρεις πρώτες εκτελέσεις της διαδικασίας- έδωσε στην ομάδα της Λατινικής Αμερικής την πρόκριση στον τελικό του Confederations cup (3-0).

Στον τελικό του Confederations Cup –εκεί όπου την Πέμπτη θα προσπαθήσουν να βρεθούν Γερμανία και Μεξικό- βρίσκεται η Χιλή.

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της, Κλαούντιο Μπράβο, η ομάδα της Λατινικής Αμερικής επικράτησε 3-0 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 η κ.δ και η παράταση) και προκρίθηκε στην μεγάλη αναμέτρηση της 2ας Ιουλίου, που θα γίνει στο στάδιο της Αγίας Πετρούπολης.

Ο πορτιέρε της Μάντσεστερ Σίτι απόκρουσε τα πρώτα πέναλτι των Κουαρέσμα, Μουτίνιο και Νάνι, οι συμπαίκτες του ευστόχησαν σε ισάριθμες προσπάθειες κι έτσι η ομάδα του Πίτσι νίκησε με 3-0 στη “ρώσικη ρουλέτα” τους Ίβηρες, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην προλαβαίνει να καν να εκτελέσει.

 

Οι δυο ομάδες είχαν από μια κλασική ευκαιρία στο 90λεπτο.. Η απόκρουση του Μπράβο στο τετ-α-τετ με τον Αντρέ Σίλβα (8΄) και αυτή του Ρουί Πατρίσιο στο δυνατό σουτ του Βάργκας, δύο λεπτά νωρίτερα, ήταν ό,τι καλύτερο έφτιαξαν οι δυο αντίπαλοι στην κανονική διάρκεια του αγώνα.Η Χιλή στάθηκε άτυχη στην παράταση στο διπλό δοκάρι των Βιδάλ και Ροντρίγκες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε