Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δ. Γιαννακόπουλος: Ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!

Δ. Γιαννακόπουλος: Ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.06.2012 | 13:17
Πρώτη δημοσίευση: 29.06.2012 | 13:17

Με γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απευθύνθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού μίλησε για την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ και τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να βάλει το δικό του λιθαράκι στην ομάδα.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέλυσε τα σημερινά οικονομικά δεδομένα που επικρατούν και έκανε έκκληση προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για συσπείρωση, τονίζοντας ότι με τον κόσμο, τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο στο πλευρό του, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Η δήλωση αναφέρει:

«Πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα πριν από τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό η οικογένεια Γιαννακόπουλου γνωστοποίησε την απόφασή της να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά από την έλλειψη ενδιαφέροντος που διαπιστώθηκε για την αγορά της ΚΑΕ.

Η γνωστοποίηση αυτής της απόφασης έγινε στο συγκεκριμένο χρόνο για να μην επιτρέψουμε να φτάσει η κατάσταση στην ακατάσχετη καταστροφολογία για το μέλλον της ομάδας.

Η «χρυσή» περίοδος 1996-2012 έκλεισε και πρέπει όλοι να αναλογιστούμε πως οι εποχές που το μπάτζετ έφτανε στα 30 και τα 40 εκατομμύρια ευρώ, δυστυχώς πέρασαν, αφού οι οικονομικοπολιτικές συνθήκες της εποχής δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε όλοι μας αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες των ανθρώπων που θα επωμιστούν την αποστολή να κρατήσουν ψηλά την σημαία του Παναθηναϊκού.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο δρόμοι: Ο ένας είναι αυτός της μοιρολατρίας και των αναθεμάτων και ο άλλος της συσπείρωσης στη νέα προσπάθεια. Είμαι σίγουρος πως με τον κόσμο δίπλα μας, αλλά και με ανθρώπους όπως ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους νεότερους και στα καινούργια μέλη της ομάδας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Άλλωστε, στον Παναθηναϊκό η εργατικότητα και η σκληρή δουλειά είναι έννοιες δεδομένες.

Όταν όμως γίνονται αναγκαστικά τόσες αλλαγές σε μια ομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες αστοχίες και ελπίζουμε στην κατανόηση του κόσμου. Δική μου πρόθεση είναι να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού και υπόσχομαι πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβεί αυτό. Μπορεί να μην υπάρχει πλέον το μεγάλο μπάτζετ, αλλά η όρεξη και η δίψα δεν απαλείφονται τόσο εύκολα. Το αντίθετο μάλιστα, είναι πιο έντονες από ποτέ!»


   Διαδώστε αυτό το άρθρο