Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΔΕ-Θα γίνει το Άρης-Παναθηναϊκός στην ημερομηνία που έχει οριστεί;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, συμπίπτει με τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Δυσκολία από την αστυνομία να διαθέσει άνδρες για την περιφρούρηση του αγώνα, που ζητά τη μετάθεση του.

Πολλές είναι οι πιθανότητες που συγκεντρώνει το ματς να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα πρέπει να δεσμεύσει το σύνολο σχεδόν των ανδρών της για τις ανάγκες της Έκθεσης. Μάλιστα, οι ανάγκες της ΔΕΘ απαιτούν και ενισχύσεις από την Αθήνα, γεγονός που σημαίνει ότι θα ήταν αδύνατον να διατεθούν 4 διμοιρίες, όπως προβλέπεται συνήθως.

Εδώ και 15 ημέρες η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει ζητήσει εγγράφως από τη Σούπερ Λιγκ την αναβολή του αγώνα και ζητά να μετατεθεί η ημερομηνία του, έστω και την επομένη της ολοκλήρωσης της ΔΕΘ, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των δύο ομάδων περιπλέκουν την κατάσταση, σε σχέση με την εύρεση ημερομηνίας που θα εξυπηρετεί και τους δύο συλλόγους, στην περίπτωση που τελικά αναβληθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε