Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Δανεικός στην Πενιαρόλ ο Εστογιανόφ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πανιώνιος συμφώνησε με την ομάδα από την Ουρουγουάη και παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Φαμπιάν Εστογιανόφ.

Η περυσινή κακή χρονιά του Ουρουγουανού παίκτη ήταν ο βασικός λόγος για την παραχώρηση του. Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί αλλά το σίγουρο είναι ότι ο παίκτης δεν θα αγωνίζεται στον Πανιώνιο την επόμενη σεζόν.

Ο Ουρουγουανός έχει συμβόλαιο με τους Νεοσμυρνιώτες μέχρι το 2013. Αυτός είναι ο δεύτερος βασικός παίκτης, μετά τον Τζαβέλα, που παραχωρείται…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

“Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει το δανεισμό του Φαμπιάν Εστογιανόφ στην Πενιαρόλ του Μοντεβιδέο για ένα χρόνο.
Είναι μια απόφαση που γνωρίζουμε ότι θα δυσαρεστήσει τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Υπαγορεύεται όμως από την ανάγκη να μειωθεί το ετήσιο έλλειμα της εταιρείας, καλυπτόμενο πάντα από τον κύριο μέτοχο, από τα τεσσεράμισι περίπου εκατομμύρια ευρώ σε ενάμισι

Δυστυχώς, καμία από τις αποφάσεις που οδηγεί σ’ αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ευχάριστη. Έχουμε όμως την ευθύνη να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του Πανιωνίου.

Είναι αυτονόητο ότι η μείωση του προϋπολογισμού δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Οι αγωνιστικοί στόχοι του Πανιωνίου, βάσει των οποίων θα κριθούμε ως διοίκηση, είναι πάντα υψηλοί.

Ευχαριστούμε το Φαμπιάν
που μας διευκόλυνε σ’ αυτή τη δύσκολη και μεταβατική χρονιά. Παραμένει μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου, έχοντας αποδείξει με πράξεις την αγάπη του για την ομάδα. Τον περιμένουμε πίσω τον Ιούνιο του 2011.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε