Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Δάνειο 500.000 ευρώ του ιδιοκτήτη της Aegean στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ιδιοκτήτης της Aegean, Θοδωρής Βασιλάκης, δίνει στον Παναθηναϊκό άτοκο δάνειο ύψους 500.000 ευρώ. Στο Δ.Σ. των “πρασίνων” εγκρίθηκε το δάνειο του Αδαμάντιου Πολέμη.

Ξαφνικό πρόβλημα με Βιτόλο – Εγκατέλειψε την προπόνηση

Μία νέα δανειακή διευκόλυνση προέκυψε στον Παναθηναϊκό,όπως έγινε γνωστό μετά το Δ.Σ. των “πρασίνων”, την Παρασκευή.

Όπως τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας, αυτό είναι ύψους περίπου 500.000 ευρώ και προέρχεται απ’ τον Θοδωρή Βασιλάκη, ιδιοκτήτη της αεροπορικής εταιρίας Aegean.. Τόσο αυτό το δάνειο, όσο και του Αδαμάντιου Πολέμη εγκρίθηκαν από το ΔΣ και είναι άτοκα.

Κατά την έξοδό του από το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε: “Το ΔΣ ενέκρινε τις δανειακές συμβάσεις. Τη μία του κ. Πολέμη και την άλλη του Θοδωρή Βασιλάκη. Τα κείμενα των συμβάσεων θα επιστρέψουν στο ΔΣ για έγκριση. Αυτή τη στιγμή υπάρχει καταρχήν έγκριση.

Επίσης το ΔΣ ενημερώθηκε για θέματα ασφαλείας του ντέρμπι, μετά από συναντήσεις που είχαν οι υπεύθυνοι με την αστυνομία. Τα θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τον κόσμο. Αυτό που θέλουμε είναι να στηρίξει την ομαδα, να αποφύγει ότι μπορεί να είναι αρνητικό για τους στόχους και να βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στη νίκη.

Τα δάνεια είναι άτοκα, θέλω να το τονίσω γιατί έχουν γραφτεί πολλά. Εχω επικοινώσει με τον κ. Βασιλάκη, θέλω να τον ευχαριστήσω. Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω ποσά. Είναι περίπου 500.000 ευρώ.

Οι παίκτες ξέρουν περισσότερο τη σημασία του αγώνα. Να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε