Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Δείτε τα αίσχη του ΟΑΚΑ: Οι ανεγκέφαλοι τα… έσπασαν και οι αστυνομικοί τους κλωτσούσαν στο κεφάλι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο τελικός της ντροπής και της ξεφτίλας δύσκολα θα ξεχαστεί. Εκατοντάδες οπαδοί μετέτρεψαν σε ζούγλα το ΟΑΚΑ και οι αστυνομικοί ξεπέρασαν κάθε όριο, φτάνοντας στο σημείο να κλωτσήσουν φίλαθλο στο κεφάλι…

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ στο τετράωρο της ντροπής. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει… πεθάνει και απλά κανείς δεν θέλει να το παραδεχτεί.

Ο τελικός του κυπέλλου σε όλες τις χώρες είναι γιορτή, στην Ελλάδα του 2011 όμως είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να… ξεδώσουν οι ανεγκέφαλοι.

Άμοιρη ευθυνών δεν είναι και η αστυνομία που αφού σε αρκετές περιπτώσεις πιάστηκε στον ύπνο, στο τέλος ξέσπασε πάνω στους οπαδούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την πρωτοφανή βιαιότητα που χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ για να… συνετίσουν τον οπαδό. Αφού αρχικά του… μαύρισαν το κορμί, όταν όλα έδειχναν να τελειώνουν, ένας άντρας των ΜΑΤ κλωτσάει τον πεσμένο οπαδό στο κεφάλι!

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος έχει διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες για τα θλιβερά επεισόδια του Σαββάτου.

“Η αλλάζετε ή χρεοκοπείτε”!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε