Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Δείτε το σχέδιο Αλαφούζου για εταιρεία λαϊκής βάσης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τη σύσταση εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα προανήγγειλε ο Γιάννης Αλαφούζος που έχει συγκεντρώσει ήδη 3 εκ. ευρώ και ευελπιστεί ότι σύντομα θα μπορέσει να φτάσει στα 10. Στηρίζει απόλυτα το σχέδιο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Με δηλώσεις του στην Sportday ο Γιάννης Αλαφούζος εξήγησε το σχέδιο που έχει για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Ο επιχειρηματίας τόνισε ότι έχει ήδη εξασφαλίσει 3 εκ. ευρώ και ευελπιστεί τις επόμενες ημέρες αυτό το ποσό να αυξηθεί στα 10.

Εκτός από τη συμμετοχή του κόσμου, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Αδαμάντιο Πολέμη, Λεωνίδα Πολέμη, Παύλο Τσίμα, Γιάννη Ζουγανέλη, Λιάνα Κανέλλη και Δημήτρη Γόντικα. Ο τελευταίος αναμένεται να επιστρέψει στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Ανδρέα Βγενόπουλο το πρωί της Τετάρτης και ο Mr MIG εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ.

“Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τον κ. Βαρδινογιάννη, αν και ρισκάρω λίγο με αυτό που λέω, διότι δεν έχουμε υπογραφές. Οι δικηγόροι συζητούν τους όρους της μεταβίβασης των μετοχών στην εταιρεία.

Θέλω να σας αποκαλύψω την ανησυχία μου για την αδειοδότηση μέσω της ΕΠΟ. Σε λίγες ημέρες, αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε τα χρήματα που απαιτούνται για την αδειοδότηση. Η ΕΠΟ έχει κωλυσιεργήσει και δεν έχει μεσολαβήσει στην UEFA, για να πάρουν παράταση οι ελληνικές ομάδες, σε αντίθεση με άλλες ομοσπονδίες. Ακόμα και να δώσουμε τα χρήματα τις επόμενες ημέρες, δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε την άδεια και αυτό είναι σοβαρό. Από κει και πέρα, θέλω να πω στον κόσμο ότι η προσπάθεια αυτή είναι να σωθεί η ομάδα και στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με Έλληνες, νέα παιδιά και ξένους με κίνητρο”, δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε