Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Δείχνει… πρώτο δείγμα με Πολόνια Βαρσοβίας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Ολυμπιακός δίνει το απόγευμα της Τρίτης το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, στη διάρκεια της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας την Πολόνια Βαρσοβίας.
 
 
 
“Χάνει” Τζεμπούρ για πέντε μέρες

Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA και θα αρχίσει στις εφτά το απόγευμα, μισή ώρα νωρίτερα απ’ ότι είχε προγραμματιστεί (λόγω της κακοκαιρίας).

 
Το φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Γένμπαχ, το οποίο απέχει εξήντα χιλιόμετρα από το Ζέεφελντ και αναμένεται να το παρακολουθήσουν πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού.
 
Το ενδιαφέρον όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό εστιάζεται στους νέους παίκτες της ομάδας του λιμανιού, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να περιμένει να δει μια πρώτη εικόνα από τις μεταγραφές που έκαναν οι Πειραιώτες.
 
Ο Βαλβέρδε θα χρησιμοποιήσει τους Κοστάντσο, Μαρκάνο, Χαβίτο, Κατάι, Γκρίμπιτς και θα μπορέσει να δει αν οι νέοι παίκτες έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της ομάδας.
 
Στην αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν οι Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ που ακόμα κάνουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά και ο Φέισα που έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό. Επίσης εκτός αγώνα θα μείνει και ο Γιάννης Φετφατζίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε