Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Δέλλας και Λύμπε “άδειασαν” τον Αδαμίδη στον… αέρα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με παρέμβαση τους σε εκπομπή της Nova οι δύο αρχηγοί της ΑΕΚ διέψευσαν πως ρωτήθηκαν από τον Αδαμίδη και συνένεσαν σχετικά με την αποχώρηση του Τζιμπούρ. Διαβάστε όλα όσα είπε ο πρόεδρος της “Ένωσης”.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Αδαμίδης είπε για την απομάκρυνση του Τζιμπούρ στη Nova:

” Δεν πιστεύω πως έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί σε εκείνη την υπόθεση. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, ποτέ δεν θα πω ψέματα. Άλλα συμφωνήσαμε με τον ποδοσφαιριστή και άλλα έγιναν. Είχαμε συμφωνήσει στις 900.000 και μετά μας ζήτησε 1.200.000. Συζήτησα με τους αρχηγούς αλλά και τον προπονητή. Ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια και πήρα από τις δυο πλευρές την απάντηση ότι υπάρχει πρόβλημα και γι’ αυτό έφυγε”.

Αυτά τα λόγια του Αδαμίδη προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Τραϊανού Δέλλα και του Νίκου Λυμπερόπουλου που με παρέμβασή τους στην εκπομπή διέψευσαν τον υπό παραίτηση πρόεδρο της ΑΕΚ!

Αρχικά παρενέβη τηλεφωνικά ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος διευκρίνισε πως: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση των αρχηγών της ομάδας, σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης του Ρέφικ Τζιμπούρ από την ομάδα. Ακουσα τι ειπώθηκε και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είχαμε καμία συζήτηση με τον πρόεδρο. Αυτά τα αποφασίζει ο πρόεδρος και ο προπονητής. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν έγινε ποτέ τέτοια συζήτηση, δεν μας ζητήθηκε η άποψη και δεν είπαμε κάτι εμείς ως αρχηγοί και το λέω εκπροσωπώντας όλους τους αρχηγούς».
 
Ακολούθησε η παρέμβαση του Νίκου Λυμπερόπουλου ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: «Καταλαβάινω την πίεση που δέχεται ο κ. Αδαμίδης. Ουδέποτε υπήρχε ανάμειξη δική μας, των τριών αρχηγών σε καμία υπόθεση πλην των αρμοδιοτήτων μας και ειδικά στο θέμα του Τζιμπούρ. Εμείς τον βρήκαμε στην ομάδα, δεν ήρθε μετά από εμάς», για να προσθέσει ο Δέλλας: «Η ιεραρχία στην ομάδα είναι διοίκηση, προπονητής, παίκτες».

Μετά την παρέμβαση ο Σταύρος Αδαμίδης προσπάθησε να τα… μαζέψει χωρίς ωστόσο να γίνει πειστικός, καθώς το απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε λίγο νωρίτερα τον διαψεύδει.


Διαβάστε αναλυτικά όλη την συνέντευξη του Αδαμίδη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε