Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δεν ανησυχούν στην ΕΠΟ για Ολυμπιακό Βόλου

Δεν ανησυχούν στην ΕΠΟ για Ολυμπιακό Βόλου
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.09.2011 | 11:02
Πρώτη δημοσίευση: 22.09.2011 | 11:02

Στις τάξεις της Ομοσπονδίας δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κίνηση του Ολυμπιακού Βόλου να καταφύγει στην Παγκόσμια ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αφού θεωρεί πως η αυτονομία του αθλήματος δεν έχει πληγεί από τις αποφάσεις της ΕΕΑ.

 
Τόσο ο Σοφοκλής Πιλάβιος, όσο και άλλα στελέχη της ΕΠΟ, εξέφρασαν την έκπληξη τους μαθαίνοντας πως με τις ενέργειες του, ο Ολυμπιακός Βόλου, ουσιαστικά επιδιώκει να απειληθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο (Εθνική ομάδα, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) με αποκλεισμό λόγω των αποφάσεων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
 
Την αρχική έκπληξη, διαδέχτηκαν τα... ειρωνικά χαμόγελα. Για το λόγο αυτό δεν υπήρχε και η σκέψη για επίσημη αντίδραση, σε μορφή ανακοίνωσης ή διαρροής.
 
Για την Εθνική ομάδα, τους ελληνικούς συλλόγους, ή το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, δεν προκύπτει κάποιος κίνδυνος, αφού στην ΕΠΟ θεωρούν πως ο κάθε φορέας κάνει τη δουλειά του και δεν υφίσταται ζήτημα παρέμβασης στα εσωτερικά του αθλήματος. Αυτή θα είναι και η απάντηση της ελληνικής ομοσπονδίας σε πιθανό ερώτημα της διεθνούς.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο