Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δεν άντεξε ο Αστέρας – Ανοιχτή η πρόκριση στην ρεβάνς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν το γκολ του Ράγιος και μετά το τελικό 1-1 με την Μαρίτιμο θα πάνε με μειονέκτημα την ερχόμενη Πέμπτη στην Μαδέιρα για την ρεβάνς.

Το LIVE του αγώνα

Οι Πορτογάλοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 4ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Έλντον. Σταδιακά και κυρίως μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ο Αστέρας ισορρόπησε, ωστόσο οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του στην επίθεση ήταν αρκετά νευρικές.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ελληνική ομάδα καθώς μετά την σέντρα του Ναβάρο ο Ράγιος άνοιξε το σκορ. Ο Αστέρας πίεζε και για δεύτερο γκολ όταν ένα τραγικό λάθος του Ουσέρο στην μεσαία γραμμή έδωσε το δικαίωμα στον Φιδέλις να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το τελικό 1-1, δίνοντας παράλληλα στην ομάδα του τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης (68’ Έγκον), Χουανίτο, Πιπίνης, Αλβάρες, Ουσέρο (87’ Μπακασέτας), Ναβάρο, Φραγκουλάκης (46’ Σανκαρέ), Ράγιος, Περόνε.

Μαριτιμο (Πέδρο Μάρτινς): Σαλίν, Μπρίγκελ, Ρομπέρζ, Ζοάο Γκιγέρμε, Ρούμπεν, Μιράντα, Λουίζ, Ντανίλο (87’ Ρόσι), Σάμι, Έλντον (74’ Αντόνιο), Φιντέλις (83’ Αντίλσον).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε