Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Δεν αντέχει άλλο ο Ίβιτς και σκέφτεται την προσφυγή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σέρβος μέσος δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ αλλά το διαζύγιο των δύο πλευρών δεν θα είναι “αναίμακτο”. Αιτία τα χρήματα που του οφείλονται καα τα οποία ο παίκτες πιθανότατα θα διεκδικήσει μέσω προσφυγής.

Η συνάντηση που είχει ο Βλάνταν Ίβιτς με τον Ζήση Βρύζα δεν ξεκαθάρισε το τοπίο αφού όπως τόνισε ο παίκτης του προτάθηκε ένας ακόμη διακανονισμός.

Ο Σέρβος ισχυρίστηκε ότι 3,5 χρόνια πληρώνεται με διακανονισμούς και όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να κάνει κι άλλη υπομονή, ειδικά τώρα που ο ΠΑΟΚ του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στον LIBERO…

Για τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα: «Μίλησα πριν δύο μήνες όταν ήρθε ο ίδιος και μου είπε ότι θέλει να συνεχίσουμε. Του είπα εντάξει, να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Όταν έχεις πλέι οφ μπροστά και έχεις στόχο την πρώτη θέση το πιο σημαντικό ήταν τα παιχνίδια. Τελείωσαν τα πλέι οφ, έκανα διακοπές, μίλησα με τον κ. Βρύζα, πριν λίγες μέρες και με ενημέρωσε ότι δεν ήμουν στα πλάνα του νέου προπονητή. Είναι σεβαστό αυτό. 

Από εκεί και πέρα, τελείωσε η συζήτηση για να παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Σας λέω τι μου είπε ο πρόεδρος. Είμαι τόσα χρόνια στην Ελλάδα και αυτά που λέω ξέρετε ότι είναι έτσι. Ο κάθε προπονητής, έχει επιλογές και αυτό είναι σεβαστό. Ήμουν στον ΠΑΟΚ τέσσερα χρόνια, είμαι πολύ ευχαριστημένος σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία και προσπαθούσα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα για το καλύτερο της ομάδας και του λαού του ΠΑΟΚ. Ξέρω ποιος είμαι. Είναι λογικό να μη με συμπαθούν όλοι. Συμβαίνουν παντού αυτά». 

Για τα χρήματα που του οφείλονται: «Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα. Θα μιλήσουμε για το χρέος της ομάδας προς εμένα. Ο ΠΑΟΚ μου χρωστάει παραπάνω από 85% από το συμβόλαιο της προηγούμενης σεζόν. Υπάρχουν κάποιες οφειλές και από το προπέρσινο συμβόλαιο, που αφορούν τα πριμ. Μίλησα με τον κ. Βρύζα και μου πρότεινε έναν διακανονισμό. Ήμουν τέσσερα χρόνια στην ομάδα και 3,5 χρόνια κάνω διακανονισμό. Έχει τύχει να μου ζητούν πρόεδροι, να μην πληρώνουν εμένα, για να πληρωθούν άλλοι. Και όχι μόνο σε μένα, αλλά και με άλλους παίκτες έχει γίνει αυτό. Λογικά με ήξεραν καλά και ήξεραν ότι δε θα δημιουργήσω προβλήματα. Τα λέω τώρα, γιατί δε θέλω να φανώ περίεργος. 

Όταν λέω κάτι, το λέω όπως είναι και θέλω να καταλαβαίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γιατί στον ΠΑΟΚ είμαι τέσσερα χρόνια. Δε θέλω να κοροϊδεύω κανέναν. Σέβομαι την ομάδα και το λαό της. Δε θα ήθελα ποτέ να δημιουργήσω πρόβλημα. Το έκανα γιατί δεν ήθελα να δημιουργώ πρόβλημα στην ομάδα και να λένε ότι ο Ιβιτς, δε δέχεται διακανονισμούς και δεν κάνει υπομονή. Στα τέσσερα χρόνια, μόνο στους πρώτους έξι μήνες η ομάδα πλήρωνε όπως έπρεπε να πληρώνει και από εκεί και πέρα, υπήρχαν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις. 

Εγώ δεν ήξεραν ποιον πληρώνουν και ποιον όχι. Ήξερα για μένα και κάποια άλλα παιδιά. Να μην πληρωθούμε εμείς για να πληρωθούν κάποιο άλλοι. Εμείς μεταξύ μας, δε μπορώ να πω ότι είχαμε προβλήματα. Κάναμε ότι είναι δυνατό για να φτάσει η ομάδα ψηλά. Όποιος και να παραμείνει και όποιος έρθει θα κάνει το ίδιο. Είμαστε επαγγελματίες και προσπαθούμε για το καλύτερο για τον κόσμο και την ομάδα». 

Για τον διακανονισμό που του προτάθηκε: «Μετά τη συζήτηση ο πρόεδρος μου ζήτησε ένα νέο διακανονισμό. Μπορεί να είναι και ο 10ος διακανονισμός αυτός… Και τον ρώτησα για τον διακανονισμό για τις ημερομηνίες και μου είπε ότι μπορεί να μη με πληρώνει και πάλι. Μου ζητάς να κάνουμε καινούργιο διακανονισμό και εσύ δε θα με πληρώνεις στις ημερομηνίες που έχουμε συμφωνήσει; Όταν το λέει ο ίδιος ο πρόεδρος, εγώ τι να πω; 

Το χειρότερο για μένα θα είναι να κάνω προσφυγή, δεν το έχω κάνει ποτέ. Όπως πάει η διαδικασία, το βλέπω να καταλήγει εκεί. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, περιμένω να ξανασυζητήσουμε, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι είμαι επαγγελματίας και ζω από αυτό. Έχω κάνει διακανονισμό 10 φορές, αλλά δε βλέπω φως στο τούνελ και κατά 90% βλέπω να καταλήγουμε σε προσφυγή. Έχω αποφασίσει να βγω δημόσια και να μιλήσω, γιατί δε θέλω ποτέ να νομίζει κάποιος ότι έκανα κάτι κακό για την ομάδα. Θέλω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Τέσσερα χρόνια ήμουν σε μία μεγάλη ομάδα και δε θα τα ξεχάσω ποτέ. Πρέπει όμως να καταλάβουν και εμένα. Και όπως εγώ μπορεί και άλλοι να καταλήξουν έτσι» 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε