Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δεν…αστειεύονται οι Νάγκετς – Στα ίσα με τους Λέικερς (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι Νάγκετς συνέτριψαν τους Λέικερς με 113-96 στο Ντένβερ, ισοφάρισαν τη σειρά (3-3) και θα διεκδικήσουν τη μεγάλη έκπληξη σε έβδομο ματς που θα γίνει στο Λος Άντζελες. Στα προημιτελικά οι Σέλτικς – “Τελείωσαν” τους Μπουλς οι 73ers

Όλα πλέον θα κριθούν το βράδυ του Σαββάτου στο “Staples Center”.Ο Τάι Λόσον με 32 πόντους πρωταγωνίστησε για τους γηπεδούχους, που δεν έχασαν στιγμή το προβάδισμα κι έφτασαν μέχρι και το +28, ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ με 31 ξεχώρισε από τους ηττημένους.

Με ηγέτη τον Κέβιν Γκαρνέτ, οι Μπόστον Σέλτικς επιβλήθηκαν με 83-80 των Ατλάντα Χοκς και πήραν την πρόκριση στο έκτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς.

Μετά από ένα παιχνίδι… θρίλερ οι 76ers κατάφεραν να πάρουν τη νίκη εντός έδρας με 79-78 κόντρα στους Μπουλς και να κάνουν το 4-2 στη σειρά. Μοιραίος για το Σικάγο που αποκλείστηκε ο Ομέρ Ασίκ

Ο Τούρκος αστόχησε στις βολές στα 7”και μάλιστα έστειλε και για δύο βολές τον Ιγκουοντάλα μετά από φάουλ που έκανε στα 2.2”. Ο τελευταίος ήταν εύστοχος και έδωσε πανηγυρική νίκη και πρόκριση στους 76ers.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε