Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση να τρέξουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Απολογήθηκε ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τους εκπροσώπους των “ερυθρόλευκων” να κάνουν λόγο για μεμονωμένο περιστατικό και να προβάλουν βίντεο με τους “πράσινους” να χτυπούν οπαδούς.

“Τρομοκράτης” τριετίας

Πρόβλημα με Φουστέρ

Την τιμωρία με απλό πρόστιμο ζήτησαν οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά την απολογία ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 

Οι “ερυθρόλευκοι” επικαλέστηκαν δεδικασμένα (του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Άρη και του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης) στα οποία η τιμωρία ήταν μία αγωνιστική ισχυριζόμενοι πως σε εκείνες τις περιπτώσεις έγιναν χειρότερα επεισόδια. Παράλληλα προέβαλαν βίντεο από τα επεισόδια εστιάζοντας σε στιγμιότυπα, όπου φαίνεται ο Τζιμπρίλ Σισέ να προστατεύεται από ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και να χτυπά οπαδό, ένα αντίστοιχο περιστατικό με τον Αλέξανδρο Τζόρβα, καθώς κι ένα χτύπημα του Σίντνεϊ Γκοβού σε οπαδό.
 
“Αρκετοί φίλαθλοι εισέβαλαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν. Προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε γρήγορα τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια. Δεν ήταν υποχρεωμένοι να τρέξουν, αλλά δεν έδειξαν και ιδιαίτερη διάθεση να φύγουν. Δεν βοήθησαν ώστε να μη γίνουν αυτά που έγιναν. Η είσοδος των φιλάθλων είναι κατακριτέα, αλλά ήταν κάποιοι μετρημένοι που επιχείρησαν να προπηλακίσουν φραστικά κάποιους παίκτες που είχαν μείνει πίσω. Δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε το συμβάν”, είπε ο κ. Μώραλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννίκος υποστήριξε: “Ζητάμε από την δικαιοσύνη να δικαστούμε όχι βάσει του τρόπου περιγραφής αλλά με βάση τον πειθαρχικό κώδικα που είναι σαφής. Με βάση ότι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, με όσα διαπιστώνει η πειθαρχική επιτροπή, με βάση τα βίντεο.
 

Μετά την λήξη οι φίλαθλοι εισήλθαν να πανηγυρίσουν και μόνο κάποια στιγμή βρέθηκαν κοντά στους παίκτες του ΠΑΟ με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποια ένταση. Τα όσα έγιναν διήρκεσαν μόλις 20 δευτερόλεπτα. Ο ορισμός για τα ευρείας κλίμακας είναι πολύ περισσότερη ώρα. Η ποινή θα πρέπει να είναι αντίστοιχη των μεμονωμένων. Πρέπει να σημειώσουμε ότι στο τέλος υπάρχουν τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού που επιστρέφουν από το πούλμαν και πάνε στο χώρο του ελέγχου ντόπινγκ για να συγκρουστούν, να επιτεθούν. Κανείς τους όμως δεν κλήθηκε σε απολογία”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε