Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν εγκαταλείπει – Πρόταση Ντέμη για συνεργασία Κωστένογλου, “Λύμπε”, Δέλλα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ μπορεί να μην έχει καταφέρει να βρει χρηματοδότες ώστε να καλύψει μέρος των χρεών της ΠΑΕ, αλλά στη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλο του ανέλυσε το πλάνο του για τη λειτουργία της ομάδας ενώ εκδήλωσε και την πίστη του πως μετά τις βουλευτικές εκλογές θα μπορέσει να βρει και επενδυτές.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μοιάζει να είναι ο μόνος, εκτός από τους ανθρώπους της διοίκησης, που προσπαθεί να βρει λύση στο αδιέξοδο της ΠΑΕ.

Στη συνάντηση που είχε με τον Ανδρέα Δημητρέλος ενημέρωσε τον πρόεδρο της ομάδας ότι οι προσπάθειες για ανεύρεση χρηματοδοτών δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, όμως του εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα βρεθούν επενδυτές μετά τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Ο Νικολαϊδης έκανε και τις προτάσεις τους για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ στο άμεσο μέλλον. Πρότεινε τη δημιουργία τριμελούς επιτροπής από τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα και Βαϊο Καραγιάννη οι οποίοι σε συνεργασία με τον Νίκο Κωστένογλου θα κάνουν το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ο Ντέμης έχει μιλήσει ήδη με τους τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας και φαίνεται ότι έχει πάρει την έγκριση τους. Η πρόταση του βέβαια, δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική και ο Δημητρέλος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Όσον αφορά στο μπάτζετ της νέας περιόδου αυτό υπολογίζει ο Νικολαϊδης ότι θα πρέπει να είναι γύρω στα 5-6 εκ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε