Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Δεν είμαι ναζιστής – Ήθελα να διακωμωδήσω την υπόθεση Κατίδη”

“Δεν είμαι ναζιστής – Ήθελα να διακωμωδήσω την υπόθεση Κατίδη”

Ο ποδοσφαιριστής της Αστραπής Ψαροφαΐου, Σπύρος Σουγλέρης, μίλησε για τον ναζιστικό χαιρετισμό και ξεκαθάρισε ότι το έκανε για πλάκα και ότι δεν ασπάζεται την ιδεολογία των ναζί.

Ο Σουγλέρης πέτυχε γκολ απέναντι στην ομάδα του Λιμνοχωρίου και πανηγύρισε με υψωμένο χέρι, γεγονός που προκάλεσε άμεσες αντιδράσεις. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ο εν λόγω χαιρετισμός δεν είναι ναζιστικός, αλλά αρχαιοελληνικός και ότι το έκανε για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον Κατίδη. Μιλώντας στο Gazzetta.gr μία μέρα μετά και έχοντας τη δυνατότητα να σκεφτεί με πιο καθαρό μυαλό μίλησε για τον χαιρετισμό, για τον Κατίδη και την τιμωρία που του επιβλήθηκε, καθώς και για τις απόψεις του.

Τι ακριβώς έγινε και χαιρέτησες με αυτόν τον τρόπο;
«Εγώ απλά το έκανα για πλάκα. Δηλαδή με τους φίλους μου που ήταν απ’ έξω και με βλέπανε και είχαν πει να διακωμωδήσουμε την υπόθεση Κατίδη, γιατί είμαστε κατά αυτής της τιμωρίας που του επέβαλαν. Δεν πρέπει για ένα λάθος να πέφτουν όλοι πάνω σε ένα 20χρονο παιδί. Κάναμε μια πλάκα. Δεν είμαι ναζιστής. Το αντίθετο, είμαι ενάντια του ναζισμού. Εχω τελείως διαφορετικές απόψεις και θέλω όλος ο κόσμος να είναι καλά σε αυτούς του δύσκολους καιρούς που περνάμε και να υπάρχει αγάπη. Είμαι κατά του ναζισμού. Ήταν μια πλάκα που κάναμε με φίλους. Αν ακούσατε τον ήχο από το βίντεο γελούσαν και οι φίλοι μου, γιατί ήξεραν ότι θα τον κάνω και από το πουθενά έγινε ολόκληρο θέμα χωρίς να το περιμένω. Αν έθιξα κανένα, ζητώ συγνώμη. Ήταν μια πλάκα και τίποτα παραπάνω, επειδή ήθελα να διακωμωδήσω το θέμα γιατί στεναχωρήθηκε με την τιμωρία ενός 20χρονου παιδιού».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Νέος ναζιστικός χαιρετισμός σε ελληνικό γήπεδο! (VIDEO)

Υβριστικό πανό για τον Κατίδη απ΄τους οπαδούς της Λιβόρνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε