Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν είναι κάθε ημέρα τ’ Αγιαννιού για τον Παναθηναϊκό(VIDEO)

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Παναθηναϊκός σπανίως ψάχνει ανατροπές και buzzer beaters, αλλά στο Μπάμπεργκ τα είχε όλα ανάγκη. Το gazzetta.gr θυμίζει το παρελθόν, όταν με τύχη κι ικανότητα χαμογέλασε τελευταίος.

Το βράδυ της Πέμπτης στην Stechert Arena ο Παναθηναϊκός υπέστη από τη Μπάμπεργκ τη δεύτερη φετινή ήττα του στον β’ όμιλο της Ευρωλίγκας κι ήταν απρόσμενη, όπως κι η εμφάνιση των παικτών του. Οι «πράσινοι» απώλεσαν διαφορά 9 πόντων και στο τελευταίο 4λεπτο προσπάθησαν ανεπιτυχώς να επιστρέψουν από το -7 (73-66 στο 37′). Οι ευκαιρίες παρουσιάστηκαν, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα αστόχησε δις με Νικ Καλάθη και Δημήτρη Διαμαντίδη πίσω από τα 6,75μ. και στο δεύτερο συνεχόμενο επιθετικό ριμπάουντ ο Ίαν Βουγιούκας σπατάλησε με lay up την τελευταία ευκαιρία για την ισοφάριση.

Το φινάλε στην Stechert Arena ήταν δραματικό και παραλίγο να έμπαινε κι αυτό στη λίστα με τις τρελές ως προς την εξέλιξη «πράσινες» ανατροπές.

Για μία ομάδα με λιγοστές ήττες κάθε χρονιά στην Ευρωλίγκα δεν είναι συχνό φαινόμενο να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει να παρουσιάσει δύο πρόσφατα παραδείγματα, όπου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατέφερε να κουκουλώσει την μετριότητα της υπόλοιπης αναμέτρησης. Το gazzetta.gr γυρνά το χρόνο πίσω…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε