Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

“Δεν είναι ώρα για δάκρυα, αλλά για μάχη”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Συνάντηση με τους Κάρλος Φρέιτας και Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε την Τρίτη στην Παιανία ο Δημήτρης Γόντικας αναζητώντας τα αίτια της κακής πορείας του Παναθηναϊκού. Διάψευση για τα μεταγραφικά από Φερέιρα. Πολλά προβλήματα ενόψει Εργοτέλη.

Πολλά προβλήματα ενόψει Εργοτέλη

Φερέιρα: Ρόστερ υψηλού επιπέδου

Η συνάντηση των τριών ανδρών κράτησε περίπου μία ώρα και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε τόσο η κακή εικόνα της ομάδας όσο και οι τρόποι που θα βγει από το αδιέξοδο.

 
O προεδρεύων αντιπρόεδρος ζήτησε άμεση βελτίωση με τους Πορτογάλους να καταλαβαίνουν πως πραγματικά η ομάδα δεν έδειχνε καλή εικόνα στα τελευταία ματς με ΑΕΚ (Κύπελλο) και Πανιώνιο (πρωτάθλημα).
 
Οι δύο Πορτογάλοι ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να παλέψουν και να σώσουν τη χρονιά και στάθηκαν και στα διοικητικά προβλήματα του συλλόγου που επηρεάζουν την ομάδα αλλά και εμποδίζουν να ενισχυθεί σε θέσεις που το έχει ανάγκη.
 
“Γνωρίζουμε την κατάσταση που επικρατεί. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μεταγραφές, κάτι που μας εμποδίζει να ζητήσουμε τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τις αδυναμίες που έχουμε.
Παρά το πρόβλημα με έξτρα λύσεις θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με το ρόστερ που έχουμε στα χέρια μας και κόντρα στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Δεν είναι ώρα για δάκρυα αλλά για μάχη” τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής Κάρλος Φρέιτας στον Δημήτρη Γόντικα.
 
Από την πλευρά του ο 65χρονος τεχνικός του “τριφυλλιού” με λιγότερα λόγια ανέφερε κυρίως για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, λέγοντας: “Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι η δουλειά μας θα βγει στο γήπεδο.”
 
Μετά τα όσα άκουσε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος ζήτησε από τον προπονητή της ομάδας οι παίκτες να δώσουν το 100% μέχρι το τέλος στην μάχη του πρωταθλήματος και να παλέψουν για την πρόκριση παρά το εις βάρος τους 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
 
“Πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να βελτιωθούμε και διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο” ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γόντικα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε