Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δεν είναι ψέμα – “Πράσινη” επικράτηση με Ρούντολφ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με το πρώτο γκολ του Ρούντολφ Γκέργκελι στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός – που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για 30 λεπτά- επικράτησε με 1-0 του Άρη στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο.

Φερέιρα: Εγώ θα μιλήσω τελευταίος

Το LIVE του αγωνα

Το άδειο -λόγω τιμωρίας- Ολυμπιακό Στάδιο, η αμυντική προσέγγιση του Μασάδο και το μουντό κλίμα στο “πράσινο” στρατόπεδο μετά τις διοικητικές εξελίξεις, οδήγησαν σε ένα πολύ μέτριο ματς στο πρώτο ημίχρονο.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση. Ο Παναθηναϊκός με το σουτ του Βιτόλο στο 7΄και ο Άρης με το χαμένο τετ α τετ του Νέτο στο 21΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα βελτιώθηκε. Στο 47΄ο Τριανταφυλλάκος δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Καρνέζη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ζέκα εξ επαφής δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στο 58΄ το ματς πήρε φωτιά με τον Σπυρόπουλο να αποβάλλεται λόγω χτυπήματος εκτός φάσης στον Γιαννιώτα.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να γίνει πιο επιθετικός, όμως πάνω στη στιγμή που ενέτεινε την πίεση του δέχθηκε το γκολ. Από την ωραία προσπάθεια του Κουίνσι, ο Ρούντολφ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παρά τις προσπάθειες των κιτρινόμαυρων το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Άρη να έχει πλέον ελάχιστες ελπίδες για την είσοδο του στα πλέι-οφ.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σιμάο, Ζέκα (76’ Μαρίνος), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος (65’ Ρούντολφ), Κλέιτον (65’Νίνης).

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Περέιρα, Φατί, Καζναφέρης (46’Κατίδης), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Τριανταφυλάκος (66’ Πρίτας), Ούμπιντες, Τσουκάνης(46’ Γιαννιώτας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε