Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Δεν… έμπαινε για Ατρόμητο – Βαθμό ο ΠΑΣ με Ταμπάση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έχοντας τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ταμπάση του ΠΑΣ Γιάννινα και να πάρει το εντός έδρας “τρίποντο” (0-0).

Ο Ατρόμητος μπήκε εντυπωσιακά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να κλείσει τους Γιαννιώτες στα καρέ τους. Ο κόσμος που βρέθηκε στο Περιστέρι χειροκρότησε την ομάδα του, αφού ήταν άκρος επιθετική, ενώ βρέθηκε μία ανάσα από το γκολ στο 11′ και το 16, με τον Μάντζιο να σημαδεύει και τις δυο φορές το δεξί δοκάρι του Ταμπάση

Οι γηπεδούχοι έριξαν στην συνέχεια την απόδοση τους, με τον ΠΑΣ να βελτιώνεται αμυντικά, να κερδίσει μέτρα προς την περιοχή του Ράντμαν και να γίνεται για πρώτη φορά απειλητικός με το σουτ του Κοροβέση στο 30′. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους Περιστεριώτες να έχουν ξαναπάρει τα ηνία του αγώνα, αλλά να μην μπορούν να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του ΠΑΣ.

Οι “κυανόλευκοι” ξεκίνησαν δυνατά και στην επανάληψη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 46′ με τον Επστάιν και στο 53′ με τον Ουντότζι. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, παρά τις αλλαγές που έκαναν οι δυο τεχνικοί, με τον Ταμπάση του ΠΑΣ να “σώζει” στο 67′ και στο 72′ (απέκρουσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι) την ομάδα του. Το παιχνίδι πήρε μία… άγρια ομορφιά στα τελευταία του λεπτά, αλλά το 0-0 παρέμεινε.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Επστάιν (64’ Ναπολεόνι), Μπρίτο (46’ Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάντζιος, Καραγκούνης (46’ Ουντότζι) 

Στον πάγκο: Ρέινα, Καραμάνος, Σουμπίνιο, Λαζαρίδης 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (86’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Γιάκος (50’ Γεωργίου), Ίλιτς (64’ Ντε Βινσέντι), Κεϊτά, Βίλα 

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Μπέριος, Νικλητσιώτης, Αυγενικού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε