Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Δεν ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας, Τουρκί Αλ Σουντάιρι τόνισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας μίλησε στην Sportday και γνωστοποίησε ότι δεν έχει και ούτε θα έχει πρόθεση να επενδύσει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ:

«Δεν έχω το παραμικρό – το τονίζω, το παραμικρό – ενδιαφέρον να επενδύσω ή να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και γενικά στο ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα. Αγαπώ τη χώρα σας, την επισκέπτομαι συχνά, έχω πολλούς φίλους εκεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η καταλληλότερη εποχή για επενδύσεις. Γνωρίζει κι ο ίδιος ο Νικολαΐδης πως για κάτι περισσότερο ως προς την ΑΕΚ, δεν ενδιαφέρομαι, κάτι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο να αλλάξει στο μέλλον, αφού επαναλαμβάνω το ποδόσφαιρο δεν εντάσσεται στο πλαίσιο των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων. 

Τα χρήματα τα παραχώρησα στον φίλο μου Ντέμη Νικολαΐδη, κάνοντάς του μια προσωπική χάρη, μια εξυπηρέτηση, τίποτα παραπάνω. Αυτός, μπορεί να τα διαχειριστεί όπως νομίζει, όπως κρίνει σκόπιμο και συμφέρον.”

Νέο εμπόδιο και αισιοδοξία για την μετεγγραφή του Μανωλά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε