Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Δεν ήταν… Στάνταρ η νίκη

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Σε περιπέτειες μπήκε ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ήττα του με 2-0 απο την Σταντάρ Λιέγης.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά και τις ευκαιρίες με τους Ραούλ Μπράβο και Μέλμπεργκ, αλλά δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.

 

Οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Μποκανί στο 31ο λεπτό και του Γιοβάνοβιτς στο 89. Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν τουλάχιστον ένα βαθμό κόντρα στην Αλκμάρ την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου να μην μεγαλώσει ακόμη περισσότερο ο βαθμός δυσκολίας της πρόκρισης.

 

Σταντάρ Λιέγης (Λάζλο Μπόλονι): Μπολάτ, Ρικάρντο Ρότσα, Φελίπε, Μποκανί, Ντε Καμάργκο, Καμοτσάτο, Σαρ (46’ Ράμος), Μανγκαλά, Γιοβάνοβιτς (90′ Αντζελί), Βίτσελ, Καρσελά (87’ Γκορέ).

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι (43’Φετφατζίδης), Όσκαρ (77’Στολτίδης), Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος (77’Γ.Παπαδόπουλος), Μαρέσκα, Μήτρογλου.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Άρσεναλ κέρδισε εύκολα την Άλκμαρ με 4-1 Άρσεναλ-Άλκμααρ 4-1 (25’, 52’ Φάμπρεγκας, 43’ Νασρί, 73΄Ντιαμπί/ 82’Λενς

Άρσεναλ 10
Ολυμπιακός 6
Σταντάρ Λιέγης 4
Άλκμαρ 2

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε