Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά στην Ξάνθη. Η τοπική ομάδα ήταν καλύτερη είχε δύο δοκάρια αλλά ο Εργοτέλης πανηγύρισε το τρίποντο χάρη στο γκολ του Ρομάνο.
Το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερος μέρος της αναμέτρησης. Έχασαν πολλές ευκαιρίες όμως δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. Στο 30ο λεπτό σουτ του Μαρσελίνιο σταμάτησε στο δοκάρι και δύο λεπτά αργότερα ο Ρομάνο μετά από πάσα του Μπούντιμιρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη πίεσε περισσότερο όμως η προσπάθεια του Μπούγκα στο 47΄σταμάτησε για δεύτερη φορά στο δοκάρι του Δασκαλάκη. Παρά τις ευκαιρίες το 0-0 δεν άλλαξε και ο Εργοτέλης πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που τον ανεβάζει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος):Λυμπερόπουλος (33′ λ.τ. Γκσμπούρνινγκ), Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Τζαγκι, Μαρσελίνιο, Φλίσκας, Κατόγνκο, Πόι (72′ Μπεκαμένγκα), Μπέρτος, Σουάνης (46′ Μπούγκα)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου):Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Μπουντιμίρ (90′ Ορφανός), Σασιασβίλι, Ρομάνο, Βίσιο, Βερπακόφσκις (92′ Χαντί), Σίλβα, Φραγκουλάκης (69′ Κυριακίδης), Μπέτο, Γιαλούσης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε