Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Δεν λειτουργούμε ως πλειοψηφία”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπόρει να έμεινε, όπως και ο Νικόλας Πατέρας στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ωστόσο με γραπτή δήλωση επανέλαβε πως η οικογένεια δεν λειτουργεί ως πλειοψηφία. Νεο διοκητικό αδιέξοδο. Ερωτηματικό ο νέος πρόεδρος
Βεκρής: Πρέπει να έχεις χρόνο και χρήμα για να γίνεις πρόεδρος

Παρόντες στα γραφεία της ΠΑΕ, ήταν οι Τζόνι Βεκρής, Στέφανος Ησαϊας, Δημήτρης Γόντικας, Βαγγέλης Σαμαράς και μετά την ολοκλήρωσή της Γ.Σ., ο κ. Βεκρής ανακοίνωσε την νέα σύνθεση στους δημοσιογράφους που έχει τρεις αλλαγές μόνο.
 

“Προσπαθούμε όλοι για το καλό του Παναθηναϊκού. Το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε είναι το ίδιο με το προηγούμενο με τρεις μόνο αλλαγές προσώπων στα είκοσι άτομα που το συνθέτουν. Η σύγκλησή του θα οριστεί σήμερα και όλα θα φανούν την Τετάρτη ή την Πέμπτη που θα συνεδριάσει” τόνισε ο Τζόνι Βεκρής και ανακοίνωσε το νέο Δ.Σ. που αποτελείται:
 
Η πλευρά Βγενόπουλου όρισε την Λομβάρδου και τον Μαυροκουκουλάκη,ο Αδαμάντιος Πολέμης τους Νίκα, Ξυλά και τον εαυτό του, ο Ζολώτας τον εαυτό του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος τον εαυτό του και ο Ερασιτέχνης τον Θανάση Γιαννακόπουλο.
 
Τα υπόλοιπα μέλη είναι οι:
Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης
Νίκος Βαρδινογιάνης
Βαγγέλης Σαμαράς
Αργύρης Μήτσου
Γιώργος Σπηλιωτόπουλος
Σωτήρης Λουμίδης
Τζόνι Βεκρής
Γιώργος Νίκας
Δημήτρης Γόντικας
Λεωνίδας Πολέμης
Παναγιώτης Δάβαρης
Σωτήρης Λουμίδης
Εμμανουήλ Πενθερουδάκης
 
Παρά τις αντίθετες προβλέψεις μέχρι τώρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έμεινε στο Δ.Σ. όπως και ο Νικόλας Πατέρας με τον πρώτο μάλιστα να δηλώνει πως θέλει να παραμείνει μειοψηφία.

Τζίγγερ: “Δεν λειτουργούμε ως πλειοψηφία”
 

Η έγγραφη ανακοίνωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη που διαβάστηκε στην Γ.Σ.:
 
“Η βούληση της πλευράς Βαρδινογιάννη να μην λειτουργεί ως πλειοψηφία, παραμένει ακλόνητη και αυτό φαίνεται από τις πράξεις και τις ενέργειες της. Στο πλαίσιο αυτό, στόχος στην Γ.Σ. ήταν να οριστούν έξι μέλη. Επιθυμία μας να είναι οι θέσεις του Δ.Σ. να πλαισιωθούν από άτομα που μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και θα συμβάλλουν στην έξοδο από την σημερινή κρίση.
 
Εν τούτοις με εξαίρεση την πρόταση του κ. Δάβαρη να οριστεί μέλος Δ.Σ. ο κύριος Λουμίδης την οποία και αποδειχθήκαμε δεν κατέστη δυνατόν να οριστούν πρόσωπα κοινής αποδοχής.
Ως εκ τούτου με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και δεδομένη την αναγκαιότητα να οριστεί το Δ.Σ σε σώμα και να εξασφαλιστεί η λειτουργία της ΠΑΕ, προτείναμε πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν οριστεί κοινή συναινέσει.”

Αμφίβολος για την ΑΕΚ ο Νίνης

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε