Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δεν παίρνει παίκτη ο Σάντος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ως έχει θα μείνει ρόστερ της Εθνικής Ελλάδας παρά τους τραυματισμούς των Μαλεζά και Βύντρα αφού ο Φερνάντο Σάντος πιστεύει πως μπορεί να καλύψει το κενό στην άμυνα με τους παίκτες που έχει στην διάθεση του. Σιόβας ή Κατσουράνης στο κέντρο της άμυνας κόντρα στην Σλοβακία.

Με το υπάρχον ρόστερ και τις ελλείψεις του θα πορευθεί ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλιας.

Όπως επιβεβαιώθηκε οριστικά το πρωί του Σαββάτου, ο Στέλιος Μαλεζάς υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και χάνει οριστικά τον αγώνα στην Μπρατισλάβα, όπως και ο Λουκάς Βύντρα ο οποίος είχε αποχωρήσει νωρίτερα τραυματίας από την αποστολή.

Παρόλαυτα ο Φερνάντο Σάντος έχει αποφασίσει να μην καλέσει αντικαταστάτες καθώς πιστεύει πως το κενό στο κέντρο της άμυνας μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω.

Αυτό σημαίνει πως κόντρα στην Σλοβακία παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου θα είναι ή ο Δημήτρης Σιόβας (ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που έχει μείνει στο ρόστερ) ή ο Κώστας Κατσουράνης σε μία αποστολή που έχει βγάλει εις πέρας ξανά στο παρελθόν με επιτυχία. Αν επικρατήσει η δεύτερη εκδοχή τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική, έρχεται η επόμενη

Άχαστη ευκαιρία! – ΑτυXία και αστοXία κόστισαν στην Εθνική (ΦΩΤΟ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε