Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν παρασύρεται ο Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Προσγειωμένος, παρά το εκπληκτικό ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. “Είναι σα να μην κάναμε τίποτα”, δήλωσε στους συμπατριώτες του, αναφερόμενος στη νίκη επί του Άρη.

Ο Ισπανός μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή της πατρίδας του, όπου κύριος “άξονας” των δηλώσεων του ήταν η σκληρή δουλειά. “Το ταξίδι μόλις άρχισε”, είπε ο Χιμένεθ, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει ήδη αρχίσει μαθήματα ελληνικών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανόλο Χιμένεθ στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Cer:

“Ηρθαμε σε μια ιστορική ομάδα, η οποία έχει 16 χρόνια χωρίς τίτλο, ήταν στη μέση της βαθμολογίας, έχανε αγώνες…Ο πρόεδρος μίλησε μαζί μου στο Λονδίνο, με έπεισε να έρθω, να προσπαθήσω φέτος για το καλύτερο, αλλά μακροπρόθεσμα να βοηθήσω την ΑΕΚ να γίνει η ομάδα που ήταν πριν από μια δεκαετία”, δήλωσε αρχικά.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” τόνισε ότι η δοκιμασια του στον πάγκο μιας ομάδας εκτός Ισπανίας, θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί: “Ποτέ δεν είχα βγει εκτός Σεβίλλης. Ηθελα να αποδείξω στον εαυτό μου ότι δουλεύω με τον ίδιο τρόπο και εκτός και αυτό προσπαθώ. Είμαστε εδώ μόλις μία εβδομάδα, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, την υποδομή, την ακαδημία όπως τη λένε εδώ, το φυτώριο που θέλουν να το συντονίσω με τους συνεργάτες μου και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε αυτόν τον σύλλογο να μεγαλώσει”.

Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε και για το έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεση του:
 “Οι ποδοσφαιριστές έχουν ποιότητα, αλλά χρειάζονται υποδομές, περισσότερη πειθαρχία, χρειάζονται μεγαλύτερο συντονισμό. Ομως, έχουν την πρώτη ύλη και αυτό βεβαίως θα αποδώσει καρπούς. Τις επόμενες 20-30 μέρες εγκαινιάζουμε το νέο αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ και αυτό το γεγονός είναι πάντα κάτι που μου δίνει κίνητρο, όπως μου έδινε κίνητρο και μου άρεσε πολύ να δουλεύω με το φυτώριο, όπως πολύ καλά ξέρεις. Αυτά τα οκτώ χρόνια στη Σεβίλλη Β μού χρησίμευσαν για να ‘πέσω στη φωτιά’, για να βοηθήσω νεαρούς ποδοσφαιριστές που σήμερα θριαμβεύουν”.

Τέλος αναφέρθηκε στη νίκη επί του Άρη:
“Αυτή η περιπέτεια μόλις άρχισε. Νικήσαμε σε ένα ματς, αλλά είναι σαν να μην κάναμε τίποτα. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να δουλέψουμε, γιατί μέχρι τον Δεκέμβριο δεν μπορείς να δεις αν χρειάζεται να πάρεις κάποιον, αν θα ανεβάσεις κάποιον από το φυτώριο κ.λπ. Αρα απομένει ακόμα πολλή δουλειά”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε