Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Δεν περνάει κανείς! – Μια “ανάσα” από το ιστορικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 3-1 της Καβάλας στο “Γ. Καραϊσκάκης” και αν πάρουν το τρίποντο και κόντρα στην Λάρισα την τελευταία αγωνιστική θα κάνουν το απόλυτο εντός έδρας για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Δείτε το βίντεο.

 
Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και με τον Μιραλάς να ταλαιπωρεί συνεχώς την άμυνα της Καβάλας πίεσαν για το γκολ μέχρι το 25λεπτο. Στη συνέχεια η ομάδα του Μαντζουράκη ισορρόπησε και στη σημαντικότερη στιγμή της στο πρώτο ημίχρονο ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ουρτάδο μετά από σέντρα του Ντικρόκ.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν σαφώς καλύτερο με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει στροφές και να ανοίγει το σκορ με τον Φουστέρ στο 58΄μετά από προσπάθεια του Χολέμπας. Στο 64΄οι “Αργοναύτες” απάντησαν με τον Νικουλάε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το κόρνερ του Ρίος, όμως αυτή η εξέλιξη μάλλον…αγρίεψε τους γηπεδούχους. Στο 65΄μετά από σέντρα του Μανιάτη ο Τζιμπούρ με κεφαλιά έκανε το 2-1 και στο 67΄ο Μιραλάς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φουστέρ και αφού πέρασε και τον Γκαλίνοβιτς έγραψε το τελικό 3-1.
 
Η ομάδα του Βαλβέρδε έκανε το 14 στα 14 εντός έδρας και πλέον με νίκη επί της Λάρισας την τελευταία αγωνιστική θα κάνει το απόλυτο για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Αντίθετα η Καβάλα μετά την ήττα στο “Γ. Καραϊσκάκης” οφείλει να ξεχάσει τα πλέι-οφ.
 
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγκιερι, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ντουντού, Μιραλάς, Ριέρα (82′ Μπράβο), Φουστέρ (76′ Φετφατζίδης), Τζεμπούρ (68′ Ζαϊρί)

Καβάλα (Γιάννης Μαντζουράκης): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πφερτζέλ (76′ Περεϊρίνια), Ρίος (68′ Βουτσίτσεβιτς), Ντικρόκ, Νικουλάε (81′ Ογκμπέτσε), Χργκόβιτς, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε