Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Δεν πέταξε το…δώρο ο Παναθηναϊκός-Πάει για “τελικό” στο ΣΕΦ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε… ανεκμετάλλευτη τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, επικράτησε με 81-62 του Άρη και πάει την ερχόμενη Δευτέρα στο ΣΕΦ για να κυνηγήσει το +5 και τη πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Οι “πράσινοι” εκμεταλλεύτηκαν την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, μείωσαν την απόσταση από την κορυφή στον έναν βαθμό και πλέον με νίκη μεγαλύτερη των 4π. Στο Σεφ την Δευτερα, μπαίνουν αυτοί επικεφαλής στον πίνακα της βαθμολογίας, κάνοντας ουσιαστικά βήμα για το πλεονέκτημα έδρας σε όλη τη διαδρομή των πλέι οφ.

Λάσμε και Ούκιτς ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών, έχοντας από 12 πόντους. Από 10 είχαν Γκιστ και Ξανθόπουλος, ενώ για τον Αρη Πάσαλιτς με 20 και Χαντ με 18 ήταν οι κορυφαίοι.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τους Μάρκους Μπανκς και Γιόνας Ματσιούλις καθώς ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε από πυρετό τις προηγούμενες ημέρες και ο άλλος έχοντας αγωνιστεί με ένεση στη μέση στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.

Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, οι περίπου 3.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες, ζήτησαν με σύνθημά τους νίκη επί του Ολυμπιακού, στο ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος (4/2).

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 44-30, 59-47, 81-62
 
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 2, Μπράμος 6(1), Καπόνο 10(2), Ούκιτς 12(1), Λάσμε 12, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 8(2), Γκιστ 10, Ξανθόπουλος 10(1), Γιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Σκορδίλης 5.
 
Άρης (Αγγέλου): Πάσαλιτς 20(4), Χαντ 18(3), Πελεκάνος 7(2), Βεζένκοφ, Τσιάρας, Ασημακόπουλος 9(1), Χαρίσης 2, Μποχωρίδης 4, Σαρικόπουλος, Μούρτος, Βεργίνης 2, Τσακαλέρης.

“Σοκ” στον Ολυμπιακό – Χάνει την σεζόν ο Μάντζαρης!

Σφαλιάρα…στην Πυλαία – Ο ΠΑΟΚ “έσπασε” το αήττητο του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε