Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Δεν πήγε ο Κόκκαλης στον εισαγγελέα

Δεν πήγε ο Κόκκαλης στον εισαγγελέα

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν ανταποκρίθηκε στην κλήση του αθλητικού εισαγγελέα και έστειλε αντιπρόσωπο, σε αντίθεση με τους Αδαμίδη και Πατέρα που παρουσιάστηκαν κανονικά.

Ο Κώστας Σιμιτζόγλου είχε καλέσει τους προέδρους των τριών μεγάλων ομάδων της Αθήνας αλλά και τον Πατρίκ Κομνηνό για να συζητήσουν το θέμα των “στημένων” αγώνων.

Αδαμίδης, Πατέρας και Κομνηνός παρουσιάστηκαν κανονικά σε αντίθεση με τον Κόκκαλη ο οποίος έστειλε αντιπρόσωπο, τον Γιώργο Λούβαρη.

Ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε: 
“Ο αθλητικός εισαγγελέας άκουσε τις απόψεις μας για τα στημένα ματς που έχει στα χέρια του και μας ρώτησε ποιες είναι οι προθέσεις του. Μπορεί σύντομα να μας καλέσει να καταθέσουμε και ως μάρτυρες.

Ο Πατρίκ Κομνηνός είπε:
“Έχει αρχίσει μία συνεργασία με την εισαγγελία. Δεν τιμά το ποδόσφαιρό μας αυτό το φαινόμενο. Θα καλέσει κι άλλες ομάδες και παράγοντες. Τα στοιχεία δεν ονοματίζουν στημένους αγώνες, αλλά εντοπίζουν ασυνήθη στοιχηματική συμπεριφορά. Το έργο του εισαγγελέα είναι δύσκολο, αλλά θα τον βοηθήσουμε στο έργο του. Σκοπός μας είναι να πείσουμε την κοινή γνώμη πως το ποδόσφαιρό μας είναι αξιόπιστο.”

Τέλος ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε:
“Η ΑΕΚ κουβαλά πληγές από τέτοιες μεθοδεύσεις, που της έχουν στερήσει αυτά που δικαιούντο στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό και θα βοηθήσουμε τον εισαγγελέα στο έργο του.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε