Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν σήκωσε το… γάντι ο Ντρογκμπά: Δεν είμαι θετρίνος

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Ιβοριανός επιθετικός δεν θέλησε να απαντήσε με σκληρό τρόπο στο σχόλιο του Γιουπ Χάινκες και αρκέστηκε να πει ότι δεν είναι θετρίνος.

Άναψαν τα… αίματα στο Μόναχο – “Καταπληκτικός ηθοποιός ο Ντρογκμπά”

Το σχόλιο του προπονητή της Μπάγερν για τον Ντρογκμπά έμεινε ουσιαστικά ασχολίαστο από τον Ιβοριανό σούπερ σταρ:

“Τρέφω σεβασμό στον προπονητή των αντιπάλων, αλλά αρνούμαι οποιονδήποτε χαρακτηρισμό. Δεν είμαι θεατρίνος. Εγώ έχω να δηλώσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου σε ακόμη έναν μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Περιμέναμε τέσσερα χρόνια για να βρεθούμε ξανά σε έναν μεγάλο τελικό και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Μπάγερν. Το μέλλον μου μπορεί να περιμένει. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και θα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να επιστρέψουμε στη βάση μας με το τρόπαιο.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Η διοργάνωση από μόνη της είναι σπουδαία και από μικρός παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια του θεσμού. Είναι δώρο Θεού να συμμετέχω σε ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι όπως το φετινό με τη Μπάγερν Μονάχου. Μπορεί να παίζουμε εκτός έδρας, αλλά δεν θα επηρεαστούμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε