Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν τα… κατάφερε ο Μανωλάς – “Χάνει” τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χωρίς το νεαρό αμυντικό θα αγωνιστεί την Τετάρτη στην Τούμπα η Ένωση, στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Ο Μανωλάς δεν κατάφερε να γυμναστεί την Τρίτη και ο Κωστένογλου τον απέκλεισε από την αποστολή των “κιτρινόμαυρων”.

Γκερέιρο: Μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Μανωλάς έδειξε πως ίσως καταφέρει να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.  Τελικά όμως ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στους κοιλιακούς στην προπόνηση της Τρίτης και ο Νίκος Κωστένογλου αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Από εδώ και στο εξής, ο αμυντικός της Ένωσης θα ρίξει όλο το βάρος στο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ.

Εκτός του Μανωλάς, εκτός αποστολής έμειναν ακόμα οι ‘Ειντουρ Γκούντγιονσεν, Tραιανός Δέλλας,και Βίκτωρ Κλωναρίδης οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Μετά το τέλος της ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους 21 παίκτες που αναχωρούν απόψε για την Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Φούντας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε