Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δεν τα παρατάει ο Άρης - Καταθέτει υπόμνημα στον εισαγγελέα

Δεν τα παρατάει ο Άρης - Καταθέτει υπόμνημα στον εισαγγελέα
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.04.2012 | 10:46
Πρώτη δημοσίευση: 19.04.2012 | 10:46

Οι κίτρινοι δεν κρύβουν την απογοήτευση τους από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που τους τιμώρησε με μηδενισμό στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και αφαίρεση τριών βαθμών.

Η πρώτη τους κίνηση είναι να καταθέσουν υπόμνημα στον εισαγγελέα, καταγγέλοντας πολιτική παρέμβαση ώστε να τιμωρηθεί ο Άρης ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο δικηγόρος των κίτρινων, Αλέξης Κούγιας τόνισε: "Σκεφτόμαστε πονηρά, ειδικά με ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης. Υπάρχει ενδιαφέρον ακόμη και για ομάδες όπως η Κέρκυρα. Στις συνομιλίες της ΕΥΠ υπάρχει συνομιλία του Μποροβήλου με τον Λυράκη, όπου καθόριζαν αποτελέσματα αγώνων. Να τιμωρηθούν ο Τριτσώνης και η Κουρομπύλια. Ο πρώτος είχε πονηρή συμπεριφορά και η Κουρομπύλα ηθοποιίστικη.
Την τελευταία αγωνιστική το σκοτεινό παρασκήνιο θέλει ο Αρης να μην έχει στόχο στο ματς με την Κέρκυρα. Αμφισβητούμε ότι υπάρχει τραυματισμός, έστω και μικρός. Υποπτευόμαστε ότι δόθηκαν άλλες εντολές στον Τριτσώνη. Η Κουρομπύλια υποκρίθηκε τραυματισμό. Δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο και την υποχρέωσε ο εισαγγελέας. Ο Τριτσώνης, όταν άνοιξε το κεφάλι του Τρύφωνα με ράμματα στο κεφάλι στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, του είπε ''σήκω να παίξεις''.

Από την άλλη ο δικηγόρος του Αστέρα Τρίπολης, Στέργιος Σουροβίκης είπε: "Τι θα έπρεπε να κάνει η Κουρομπύλια αν της πετούσαν προφυλακτικά και γιαούρτια; Να συνεχίσει το παιχνίδι;"   Διαδώστε αυτό το άρθρο