Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Δεν θέλουν να ανεβάσουν τους τόνους από τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Μετά τα όσα έγιναν από την αντίδραση του Ολυμπιακού για το χρόνο συμμετοχής των διεθνών παικτών της ομάδας, παραμονές του ντέρμπι, οι ερυθρόλευκοι θέλησαν να ρίξουν τους τόνους.

Κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρθηκαν στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλοντας εμφανώς να χαμηλώσουν τους τόνους:

“Δεν πρόκειται να μπούμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε με κανέναν και τίποτα πριν από το παιχνίδι. Δεν θα ανεβάσουμε καθόλου τους τόνους ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Φυσικά και μας ενδιαφέρει να νικήσουμε σε αυτό το ματς. Είμαστε βέβαιοι πως μπορούμε να κερδίσουμε. Και εκεί μας ενδιαφέρει να εστιάσουμε, στο ποδόσφαιρο, στο να γίνει καλό ματς και στο να κερδίσει ο Ολυμπιακός.”

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα που προέκυψε με τη συμμετοχή των διεθνών παικτών της ομάδας στα φιλικά με Ρωσία και Ρουμανία: “Επιθυμία μας είναι οι παίκτες μας να στηρίζουν πάντα την Εθνική. Όμως από την στιγμή που υπήρχε και δεύτερο φιλικό παιχνίδι, που συνοδευόταν από ταξίδι, θα μπορούσε από την Ομοσπονδία να υπάρχει μεγαλύτερη μέριμνα και καλύτερη διαχείριση των παικτών καθώς υπάρχει μπροστά ένα πολύ σημαντικό ματς στο πρωτάθλημα.”

Υπάρχουν ακόμη “μαγικά” χαρτάκια για το ντέρμπι

Ανεβάζει “στροφές” ενόψει ντέρμπι ο Ιμπαγάσα

Πάει Ρέντη ο Μαρινάκης!

Τζιμπούρ: Δεν δεχόμαστε να είμαστε πίσω από τον Παναθηναϊκό

Ορμπάιθ: Θα δείξουμε στο γήπεδο ποιος είναι ο καλύτερος

“Ερυθρόλευκη” διμαρτυρία στην ΕΠΟ

Σάντος: Δεν είμαι προπονητής του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε