Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δεν το χάνει με τίποτα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Δεν κρατιέται ο Τζιμπρίλ Σισέ που ζήτησε από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Γάλλος θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη. Πρόβλημα και με Ζιλμπέρτο.

Ζιλμπέρτο: Η τελευταία μου σεζόν

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός πως έκανε και το Σάββατο θεραπεία, θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα μεταβεί στην Τούμπα έστω και ψυχολογικά τους συμπαίκτες του.

Ο Σισέ θέλει πολύ να παίξει στο συγκεκριμένο αγώνα, ακόμα και με …μισό πόδι, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δύσκολα θα ρισκάρει τη χρησιμοποίησή του, αφού σε ενδεχόμενη υποτροπή θα μείνει εκτός δράσης για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί, ακόμα κι αν δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να χρησιμοποιηθεί έστω και ως αλλαγή. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Αντώνης Πετρόπουλος, με τον Σίντνεϊ Γκοβού να είναι η άλλη λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Από ‘κει και πέρα, πρόβλημα προέκυψε στην τελευταία προπόνηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος εγκατέλειψε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, αν και υπάρχουν ελπίδες ότι θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί.
 
Λόγω των προβλημάτων με Σισέ και Ζιλμπέρτο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε 20 παίκτες στην αποστολή, ενώ στην Αθήνα έμειναν ο τιμωρημένος Βύντρα κι οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Λουίς Γκαρσία και Καρνέζης. Για δεύτερο παιχνίδι, στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα καθίσει ο 17χρονος γκολκίπερ, Στέφανος Καπίνος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε