Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Δεν υπάρχει πρόταση για Φορτούνη”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο παίκτης μπορεί να δηλώνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη “κρούση” από τους “ερυθρόλευκους”.

“Κατηγορηματικά σας λέω ότι από την Ελλάδα δεν έχουμε καμία πρόταση ή κρούση. Ο κύριος Μαρινάκης ενδιαφέρεται να ελληνοποιήσει στην ομάδα και πιθανώς να έχει κάτι στο μυαλό του που θα εκφράσει στο μέλλον. Αυτό όμως θα το δούμε στη συνέχεια”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Γιώργος Μποροβήλος.

Φορτούνης: “Τιμή μου ο Ολυμπιακός, αλλά υπάρχει και η Γιουβέντους”

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Αρκαδίας μίλησε και για την πρόταση της Γιουβέντους, η οποία απορρίφθηκε:

“Ο Φορτούνης είναι ένας νεαρός παίκτης, που ακόμη δεν έχει παίξει πολλές φορές στην ομάδα μας. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί και σε ηλικία 18 ετών ο πολύς θόρυβος μόνο κακό μπορεί να κάνει. Θέλω να πιστεύω πως έχει πολλά να δώσει στην ομάδα μας. Δεν έχουμε διαπραγματευτεί με καμία ομάδα. Η πρόταση της Γιουβέντους ήταν για άμεση απόκτηση. Συζητήσαμε μαζί του και αποφασίσαμε από κοινού να παραμείνει στην ομάδα μας για να πάρει εμπειρίες και όταν καθιερωθεί ως ένας καλός παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, να το ξανασυζητήσουμε. Είναι πάρα πολύ νωρίς να πάει στο εξωτερικό και πολύ δύσκολο να αγωνιστεί σε τέτοια ηλικία στη Γιουβέντους. Έτσι θα ελλόχευε ο κίνδυνος να εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Είμαστε ένα υγιές και σοβαρό σωματείο. Δεν θα βάλουμε με τις πρώτες καλές εμφανίσεις ενός ποδοσφαιριστή τιμή και ταμπέλες. Πρέπει κι εκείνος να δουλέψει σκληρά, γιατί η επιτυχία δεν είναι 3-4 καλές εμφανίσεις. Η καθιέρωση έχει πολύ δρόμο. Του ευχόμαστε κάποια στιγμή να κάνει το άλμα”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε