Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος της Καβάλας, Σταύρος Ψωμιάδης απέκλεισε πως υπάρχει θέμα συγχώνευσης με τον Ηρακλή κατά την αποχώρηση του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Ο ισχυρός άνδρας των “Αργοναυτών” τόνισε, επίσης, πως η μόνη απόφαση που έχει παρθεί είναι να μετακομίσει η ομάδα από την Καβάλα στην Θεσσαλονίκη και το γήπεδο του Μακεδονικού.
 
«Δεν είναι δυνατό να μην μας δίνει τα κλειδιά ο δήμος. Δεν φτάνει που μας χρωστάνε, κάνουν και καταγγελίες», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο Σταύρος Ψωμιάδης και πρόσθεσε:
 
«Δεν υπάρχει καμία απόφαση να αλλάξει η ονομασία της ομάδας. Το μόνο που κάναμε είναι να την πάρουμε από την Καβάλα και να την πάμε στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, θα γίνει τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ για τα περαιτέρω.
 
Μας τιμάει και σαν ομάδα και την οικογένειά μου η πρόταση του Ηρακλή, αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει να γίνουν μεταγραφές, να γίνει ο προγραμματισμός και να ξεκινήσει η προετοιμασία, αφού δεν είναι δυνατό να βρίσκονται οι παίκτες τρεις μέρες στην Καβάλα και να μην έχει αρχίσει η προετοιμασία. Γι αυτό και έχουμε κινήσει τις διαδικασίες να μας παραχωρηθεί γήπεδο και προπονητήριο για να ξεκινήσουν επιτέλους οι προπονήσεις.
 
Δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης, αφού σαν εταιρεία δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια τέτοια ενέργεια, αφού δεν γίνεται συγχώνευση με κάποιον που φέρεται να έχει χρέη 15-20 εκατομμυρίων».

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ έδωσε το «παρών» και ο αντιδήμαρχος Καβάλας ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρόθεση του Δήμου και των κατοίκων είναι η ομάδα να αγωνίζεται στην πόλη της. Παρόντας ήταν και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο κ.Χατζηιωάννου υποστήριξε: «Δεν έχουμε καμία ανάμειξη. Κι αν κάνουμε κάτι, τότε αυτό θα είναι σύννομο», είπε για το ενδεχόμενο «συγχώνευσης» Ηρακλή – Νέας Καβάλας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κ.Μπρίλης κάλεσε τους άμεσα εμπλεκόμενους να προσέχουν. «Να μην γίνει κάτι με μη νόμιμο τρόπο γιατί θα μας βρουν μπροστά τους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε