Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Δεν υπάρχουν φαβορί στα πλέι-οφ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ, Αραούχο Έτο μίλησε για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του αλλά και για την διαδικασία των πλέι-οφ.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 fm»:

Για το ποια ήταν η ψυχολογία του το διάστημα που απουσίαζε: Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, πολύ ευχαριστημένος. Αισθανόμουν άσχημα, δεν μπορούσα να συνηθίσω μακριά από τους συμπαίκτες μου, τώρα που επέστρεψα κατάλαβα πόσο μου έλειψαν. Γύρισα όμως τώρα και θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία στα πλέι οφ.

Για τα δύο πρόσωπα του ΠΑΟΚ στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια: Στα εντός έδρας παιχνίδια η ανάγκη για νίκη ήταν πολύ επιτακτική. Υπήρχε πίεση, θέλαμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε και για αυτό χάναμε τα παιχνίδια. Εντός έδρας δεν υπήρχε προσήλωση, θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοινό και αυτό γυρνούσε μπούμερανγκ. Μακριά από την Τούμπα ήταν διαφορετικά.

Για τα πλέι οφ: Πρέπει να μπούμε δυναμικά και επιθετικά. Ετσι σίγουρα θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Δεν υπάρχουν φαβορί, είναι τέσσερις καλές ομάδες. Αυτή που θα πάρει τα καλύτερα αποτελέσματα θα πάει και ψηλά. Δεν υπάρχουν κάποια πράγματα που κάποια ομάδα δεν μπορεί να κάνει. Ολοι είμαστε ίσοι.

Για το αν παίξει ρόλο η κλήρωση των αγώνων: Στην αρχή έχει κάποια σημασία η κλήρωση, αν στο ξεκίνημα έρθουν καλά αποτελέσματα θα δώσουν κάποια ώθηση για την συνέχεια, αλλά δεν είναι το ζητούμενο η κλήρωση. Δεν μπορώ να μην είμαι αισιόδοξος, έλειπα τρεις μήνες, τώρα γύρισα και θέλω να παλέψω για το καλύτερο. Δεν μπορούσα να είμαι αισιόδοξος όσο δεν ήμουν στα γήπεδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε