Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δεν υπέγραψε ο Λίνεν – Μίλησε ως προπονητής του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Για καθαρά τυπικούς λόγους ο Γερμανός τεχνικός δεν υπέγραψε στον Ολυμπιακό αφού πρέπει πρώτα να λύσει τη συνεργασία του με την Μόναχο 1860. Τι δήλωσε ο Λίνεν. Δεν ξέρουν τίποτα λένε οι Γερμανοί.

Μετά από συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Κούλη Δουρέκα που διήρκησε 4 ώρες ο Έβαλντ Λίνεν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου.

Είναι τιμή μου και πρόκληση. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», τόνισε. 

“Βρίσκομαι εδώ με την άδεια της ομάδας μου, έχω συμβόλαιο και δεν μπορώ να υπογράψω με άλλη ομάδα. Έχω άδεια, όμως, από αυτή να διαπραγματευτώ με τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να γυρίσω στην Γερμανία να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου με την Μόναχο 1860. Δεν θα πάρω αποζημίωση από την ομάδα μου, θα λύσω το συμβόλαιό μου και θα επιστρέψω για να υπογράψω.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολλές επιτυχίες. Είναι τιμή μου και πρόκληση για εμένα να κοουτσάρω τον Ολυμπιακό. Όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.”

Πάντως ο τεχνικός διευθυντής της Μόναχο 1860, Μίροσλαβ Στέβιτς δηλώνει άγνοια για το όλο θέμα και τονίζει ότι ο σχεδιασμός της ομάδας γίνεται με τον Λίνεν στον πάγκο της…

Έντονη κινητικότητα στα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε