Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Δεν υπογράφει το διακανονισμό ο Λέτο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχουν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενόψει του επόμενου ελέγχου της UEFA, αφού ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν είναι διατεθειμένος να υπογράψει το διακανονισμό που του προτείνει η ΠΑΕ.

Τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν τελειώσει για τον Παναθηναϊκό που καλείται να βρει λύση στο θέμα του Λέτο. Ο Αργεντινός που βρίσκεται εδώ και καιρό εκτός δράσης δεν έχει πρόθεση να υπογράψει το διακανονισμό ο οποίος αναφέρει ότι θα εισπράξει τον Ιανουάριο, τη δόση του Σεπτεμβρίου.

Εκτός αυτού ο Λέτο είναι αρνητικός και σε οποιαδήποτε μείωση αποδοχών. Αυτή τη στιγμή έχει το υψηλότερο συμβόλαιο το οποίο προβλέπει ετήσεις αποδοχές 1,2 εκ. ευρώ.

Πάντως δεν είναι μόνο ο Λέτο που δεν συμφωνεί στη μείωση. Ο Μπουμσόνγκ που δέχτηκε το καλοκαίρι να υπογράψει με λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε πέρυσι, δεν συζητά το ενδεχόμενο να μειώσει κι άλλο τις αποδοχές του.

“Αγκάθι” εξακολουθεί να αποτελεί και το συμβόλαιο του Κώστα Κατσουράνη. Οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν αφού ο διεθνής μέσος θέλει να πάρει μέρος του μπόνους συμμετοχών ενώ ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να το γλιτώσει. Την Τρίτη θα υπάρχει νέα συνάντηση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε