Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

“Δένει” Φέτφατζίδη – Πιέζει για Σάντσες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γιάννη Φετφάτζιδη είναι ο Ολυμπιακός που πιέζει την Βαλενσιέν να απαντήσει στην πρόταση για τον Σάντσες πριν το Κόπα Αμέρικα.

Νέο συμβόλαιο στον Γιάννη Φετφατζίδη θα προτείνει λίαν συντόμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μία προσπάθεια να τον «δέσει» με πολυετές συμβόλαιο, στο οποίο μάλιστα, θα υπάρχει μεγάλη ρήτρα για ομάδες εκτός Ελλάδας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Πλατεία Αλεξάνδρας, οι διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο προσανατολίζονται στην συμφωνία με τον 19άχρονο μεσοεπιθετικό για ρήτρα ύψους 10-12 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς θεωρούν ότι η αξία του παίκτη στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο θ’ αυξηθεί κατακόρυφα τα επόμενα χρόνια!
 
Αυτό που προέχει, ωστόσο, τώρα στους “ερυθρόλευκους” είναι η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού με το βάρος να έχει πέσει στον Κάρλος Σάντσες. Το NewsIt σας έχει ενημερώσει για την πρόταση του Ολυμπιακού στην Βαλενσιέν η οποία είναι στα 2.5 εκατ. ευρώ με τους Πειραιώτες να φέρονται διατεθειμένοι να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την προσφορά τους.

Αυτό που “καίει” τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι να πάρουν την απάντηση της γαλλικής ομάδας μέσα στο επόμενο δεκαήμερο καθώς αν το Κολομβιανός μέσος πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα, τότε είναι πιθανό να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε